Așa arată PARADISUL îndrăgitei Simona Halep! Imagini EXCLUSIVE cu vila de lux şi cu curtea superbă a sportivei! Aici se relaxează când are puţin timp liber! VIDEO!

Simona Halep, imagini cu vila de lux a sportivei! Proprietatea tenismenei se află la Constanţa!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Simona Halep este sportiva care a făcut tenisul din Romania din nou vizibil la nivel mondial, tânăra de 27 de ani fiind în prezent pe locul trei în clasamentul WTA după ce l-a condus mai bine de un an.

Citeste si: Profit de 3,6 milioane lei pentru blocurile familiei Halep de la Mamaia! Simona începe să facă bani și din afaceri | EXCLUSIV

Mai mult decât atât, compatrioata noastră are în vitrină marele trofeu de la Roland Garros şi, în plus, deţine o avere care se ridică la 23-24 de milioane de euro.

 

In urma cu doi ani, tânăra a intrat în topul celor mai bogaţi 300 de români şi are deja în derulare afaceri cu potenţial.

fara descriere

Protagonista noastră a cumpărat un hotel din Poiana Braşov, cu aproximativ două milioane de euro, şi a început construcţia unui complex rezidenţial, la malul mării, multe dintre apartamente fiind deja vândute.
Tot în Constanţa, tenismena deţinea o cafenea în care a investit în jur de 600.000 de euro. A închis-o însă şi va ridica, în locul ei, un hotel.

Citeste si: Sora Lidiei Buble s-a întâlnit cu idolul ei, Simona Halep! Uite ce au făcut superba adolescentă şi marea campioană! FOTO!

 

fara descriere

Simona Halep, imagini cu vila de lux a sportivei! Proprietatea pare un "colţ de Rai"!

Ei bine, după cum e lesne de dedus, milionara de 27 de ani ar putea să se stabilească în orice oraş al Pământului şi să aibă un trai de huzur după ce se va retrage din activitate.

fara descriere

Ea a preferat însă să-şi ridice o vilă cochetă la Constanţa, lângă Delfinariu, într-o zonă “pestriţă” a oraşului. Strada respectivă este împânzită cu locuinţe dărăpănate unde locuiesc mulţi cetăţeni rromi, dar porţiunea unde se află proprietatea Simonei este liniştită, cu multă verdeaţă şi vecini cuviincioşi.

Vila impozantă are şi o curte superbă care te face să te gândeşti la un "colţ de Rai". Spaţiul nu este mare, dar e plin de verdeaţă şi de flori multicolore, locul ideal unde să-ţi pui un scaun sau un şezlong şi să te relaxezi ore bune.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate