Vedete

Asa arata vila secreta a lui Gica Popescu din Delta Dunarii! Fostul mare fotbalist are la Sulina o casa cocheta, unde vine mereu cu prietenii cand vrea sa pescuiasca FOTO EXCLUSIV

Gica Popescu detine la Sulina o vila cocheta, pe care o foloseste atunci cand vine cu prietenii la pescuit de crap.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Mihai Dragan, Petru Luca


Asa arata vila secreta a lui Gica Popescu din Delta Dunarii! Fostul mare fotbalist are la Sulina o casa cocheta, unde vine mereu cu prietenii cand vrea sa pescuiasca FOTO EXCLUSIV icon photo

Acum 13 ani, fostul mare fotbalist Gica Popescu era in plina expansiune cu domeniul sau imobiliar, asa ca si-a achizitionat o vila cocheta chiar la Sulina, pe care o foloseste si astazi atunci cand vine cu amicii la cate o partida de pescuit. 

Nascut la Calafat, pe malul Dunarii, Gica a povestit la un moment dat ca il relaxeaza enorm escapadele de la Sulina, unde l-a adus si pe cumnatul Hagi, care s-a multumit sa manance capturile "Baciului", nu sa si pescuiasca. Vila este o constructie moderna, strajuita de salcii. 

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune