Așa i-a surprins Antonia pe Mario Fresh și Alexia Eram! Cum își arată fiica Andreei Esca dragostea față de iubit

Antonia i-a surprins pe Mario Fresh și Alexia Eram în ipostaze romantice!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

  Antonia, Alex Velea, Mario Fresh și Alexia Eram se cunosc foarte bine între ei, ba chiar putem spune că ”trupa de șoc” este chiar ca o familie. Foarte recent, Antonia i-a surprins pe Alexia Eram și Mario Fresh în ipostaze romantice și a încărcat scurtul videoclip la instaday!

  Zâmbitori, Alexia Eram și Mario Fresh își trăgeau, cel mai probabil, sufletul după ce au luat parte la un eveniment monden în București.

  Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

  Antonia a surprins-o pe Alexia Eram în timp ce își punea capul pe umărul lui Mario Fresh, zâmbind, iar tânărul artist privea către telefon. Chiar și obosiți, Mario și Alexia își arată sentimentele și se iubesc la fel de mult!

  fara descriere

  Mesajul lui Mario Fresh pentru Alex Velea

  Mario Fresh a fost supranumit ani buni fiul adoptiv al lui Alex Velea și al Antoniei, asta pentru că artistul și soția lui l-au luat sub aripa lor și au avut grijă de el ca de propriul copil.

  "La mulți ani, unchiule! Tu ai fost, ești și vei fi modelul meu de bărbat, artist, OM! Îți mulțumesc că ai încredere în mine. Îți mulțumesc pentru tot ceea ce am ajuns să trăiesc acum. Mi-ai schimbat viața! Te iubesc enorm", a scris fostul concurent de la Exatlon România sezonul al treilea, Faimosul Mario Fresh.

  Galerie foto  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate