Așa vine Vica Blochina la filmări! Arată bombă la 47 de ani și e as la parcări | EXCLUSIV

Paparazzi

Așa vine Vica Blochina la filmări! Arată bombă la 47 de ani și e as la parcări | EXCLUSIV

Nici nu zici că are 47 de ani. Imagini de neratat cu Vica Blochina.

Vica Blochina este cunoscută de o țară întreagă. După mai multe relații cu bărbați celebri, aceasta este o femeie și o mamă împlinită. Are vârsta de 47 de ani, dar nu o arată niciodată. Vica a recunoscu mereu că îi plac banii, luxul, opulența și că succesul e planul ei principal.

Vica Blochina își manevrează perfect bolidul de lux

Vica Blochina nu a trecut neobservată, cel puțin nu se paparazzi WOWbiz. Vedeta a fost surprinsă chiar când a ajuns la filmări la Kanal D.

Vica Blochina ne-a demonstrat că e as la parcări și că nicio manevră nu o pune în încurcătură, așa că a făcut o garare ca la carte. Am observat și bolidul pe care vedeta îl deține și merită toate complimentele, dar nu ne așteptam oricum ca Vica să se urce la volanul vreunei rable. 

Cum a coborât de la volan, vedeta a salutat în jur, s-a oprit de vorbă cu un prieten, apoi a intrat în sediul filmărilor.

Are atâta energie, vibe bun și zâmbetul larg, încât ai impresia că privești o adolescentă. Vica nu a venit cu ținuta de acasă, ci a ales să se schimbe și să se aranjeze în studio. Pe drum a ales o ținută sport, un trening negru simplu, dar cu nelipsitele perle la gât.

Vica Blochina, dezvăluiri despre relația cu Victor Pițurcă

Vica Blochina ne-a oferit un interviu exclusiv, în care și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri neașteptate.

Sinceră și asumată ca de obicei, vedeta a vorbit despre regretele ei. În acest context a amintit și despre relația cu Victor Pițurcă, din care a rezultat fiul ei, Edan.

"Asta e o întrebare foarte contradictorie din punctul meu de vedere. Câteodată stau și mă gândesc...știi care e faza? Întotdeauna, oricine mi-ar spune să nu te uiți stânga dreapta, vezi oamenii fericiți, nefericiți, tot timpul ai repere. Eu sunt așa cum sunt acum. Poate dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel, aș fi fost o femeie normală.

Stau să mă gândesc, pentru mine, punctul meu final care a fost? Ce s-a întâmplat în punctul final? Copilul meu este super bine, este acolo unde mi-am dorit eu, chiar mult mai bine decât mi-am imaginat vreodată și asta înseamnă că eu sunt o mamă luptătoare și am făcut lucrurile așa cum a trebuit, cum a fost cursul vieții. De aceea, îmi pare rău că sunt unele lucruri în viață pe care le-am făcut, dar după aceea, mă trezesc și spun că a fost bine ce am făcut.
Acest drum în viață, ți-l dă Dumnezeu. Cum alegi și cum ieși din el, depinde numai de tine și de ce vrea Tatăl Ceresc."
, a declarat Vica Blochina.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși în timp ce se certau în mijlocul străzii. Ce i-a reproșat actorul- radioimpuls.ro

Ai un pont WOW? Dacă deții mai multe informații despre acest subiect ne poți scrie la adresa [email protected]!