Asemănare IZBITOARE între Bianca Drăguşanu şi Andreea Bănică. Uite ce spune Iulia Albu despre pozele în care cele două par gemene. "Fiecare are un idol, nu?"

Andreea Banică şi Bianca Drăguşanu seamănă din ce în ce mai mult. Vedetele par surori gemene.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Fashion editor-ul Iulia Albu comentează de regulă ţinutele purtate de vedete la evenimentele mondene sau vestimentaţia lor din pozele pe care le etalează, cu mândrie, pe reţelele de socializare.

De data aceasta însa, înainte sa înceapă să scrie deja celebra ei rubrică intitulată "marţea neagră", Domniţa de Alba a avut un şoc... Şi, fireşte, nu a putut sa nu le dezvăluie şi cititorilor ei care a fost factorul declanşator.

Nu, de starea ei extremă nu a fost "vinovat" vreun outfit neinspirat de la o sindrofie mondenă şi nici vreun accesoriu jenant...

fara descriere

Şocul a avut drept cauză  asemănarea izbitoare dintre doua vedete mioritice care pana acum ceva timp aveau în comun doar... culoarea părului.

Ei bine, e nevoie doar de o simplă privire ca să-ţi dai seama că, într-adevăr, în imaginile postate de Iulia, artista Andreea Bănică şi fosta prezentatoare tv Bianca Drăguşanu seamănă ca două picături de apă.

Singurele urmaşe ale Evei din showbiz care seamănă la fel de bine sunt Daniela Crudu şi Margherita din Clejani.

"Andreea Bănică s-a transformat în Bianca Drăguşanu. Întru totul si pe de-a-ntregul. Nu era cazul ca Andreea să o copieze atât de fidel pe fosta ei colegă, dar hei, fiecare are un idol, nu?", a scris Iulia Albu pe site-ul ei iuliaalbu.com

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate