Asia Express 2021. Cosmin Natanticu, mărturisiri după participarea la emisiune: ”La început am fost praf...”

Asia Express 2021. Cosmin Natanticu, primele declaraţii după participarea la emisiune alături de soția sa.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Asia Express 2021. Cosmin Natanticu, primele declaraţii după participarea la emisiune. Actorul a povestit dificultăţile pe care le-a întâmpinat pe "Drumul Împăraţilor".

Asia Express 2021. Cosmin Natanticu, primele declaraţii după participarea la emisiune

Cosmin Natanticu a pornit în aventura de Asia Express 2021 alături de soția sa, Eliza Natanticu. Cei doi soți sunt pregătiți să facă față provocărilor cu zâmbetul pe buze.

Citeste si: Asia Express 2021. Patrizia Paglieri, primele declaraţii despre participarea la emisiune: "Singurul bărbat pe care îl suport e..."

”Numele meu este Cosmin Natanticu sunt din Petroșani, sunt actor, fac stand up comedy. La început am fost praf, dar acum sunt așa și așa, dar bani fac”, a spus participantul la Asia Express 2021, după care s-a prezentat și soția sa: ”Numele meu este Eliza Georgescu și Natanticu și sunt actriță. Noi ne-am cunoscut printr-o prietenă. Noi suntem familia caterincă”.

Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021
Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Cosmin Natanticu a trecut la Asia Express 2021 prin foame, greutăți și stres.

Actorul a mărturist că nu în deranjează mizeria și mirosul din anumite locuri, dar cel mai mare inamic al său este stresul.

Citeste si: Fostul soț al Mihaelei Rădulescu, dezvăluire incredibilă despre ea: Am prins-o în pat cu...- bzi.ro

”Eu nu mă abat de la drum. Eu sunt omul care merge drept. Eu nu știu care e stânga și care e dreapta.

E greu când e presiune mare. Alergatul cu sacii ăia în spate și foame și stres. Chiam am o problemă cu stresul. De fiecare dată când opream mașinile puneam masca să vadă oamenii. Noi avem cameramanul care este alergic la nu știu ce puf și strănută încontinuu...Eu cu mizeria cu mirosurile cu astea, eu nu am o problemă”, a spus Cosmin Natanticu.

Citeste si: Lidia Buble îşi serbează ziua de naştere la Asia Express 2021! Vedeta a pornit în competiţie alături de sora ei

Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021
Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Ce spune soția lui Cosmin Natanticu despre participarea la Asia Express 2021

Eliza Georgescu Natanticu l-a însoțit pe soțul său la Asia Express 2021. Frumoasa blondină s-a plâns că pe ”Drumul Împăraților” s-a confruntat cu tot felul de situații noi, dar mai ales cu mentalități noi și diferite.

”Eu cred sincer că nu știm în ce ne-am băgat. Am fost obișnuită așa să stau în puf, îmi plăcea mult confortul și aleargă cu ghiozdan în spate care are 40 de tone și în soare, să te ardă soarele.

Practic suntem la mâna oamenilor, deci nu aveți idee ce înseamnă să mănânci chestii, să te rogi de oameni, suntem la mila oamenilor și mai ales în condițiile actuale trebuie să le explici că nu ai covid, că ai vaccin, să te lupți cu mentalitățiile fiecărei persoane, mai ales la mașini, să te bage oamenii în mașină. Descoperim că suntem mai puternici de la zi la zi”, adăugat Eliza Natanticu.

Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021
Eliza si Cosmin Natanticu la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Când începe Asia Express 2021?

Asia Express sezonul 4 nu s-a mai filmat anul trecut din cauza pandemiei provocate de coronavirus. Însă anul acesta, concurenţii vor merge pe „Drumul Împăraţilor”   în următoarele ţări: Turcia, Georgia şi Azerbaidjan. Vor mai fi şi alte destinaţii pe ruta concurenţilor, care vor fi anunţate ulterior de către producători. 

Asia Express 2021 se va difuza din toamna, iar concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Asia Express 2021. Alexandra Ungureanu, mărturisiri după participarea la emisiune: "Mă întorc din Asia Express, măritată"

Asia Express 2021. Patrizia Paglieri, mărturisiri despre participarea la emisiune: "Singurul bărbat pe care îl suport e..."

Când se termină Asia Express 2021? Program TV Asia Express, sezonul 4

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

La muncă doar cu certificat verde?! Rafila a anunțat acum: „Mi se pare firesc”

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cel mai crâncen avertisment meteo pentru decembrie! „O bombă polară” va face ravagii peste tot. S-a emis alertă

EXCLUSIV | Amintire genială a lui Rică Răducanu: „Șprițul era repriza a treia”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies