Asistentă medicală de la Spitalul din Râmnicu Sărat, depistată cu coronavirus

Asistentă de la Spitalul din Râmnicu Sărat, depistată cu noul coronavirus

Distribuie pe:

Autor: R.L.

coronavirus


In articol:

O asistentă medicală de la Spitalul din Râmnicu Sărat a fost depistată cu noul coronavirus, fiind contact direct al unui caz confirmat deja, fiica sa, care este medic ORL la Spitalul Judeţean Buzău.

Femeia de 51 de ani, care lucrează în spitalul suport din Râmnicu Sărat ca asistent medical, a fost testată după ce fiica sa, de 31 de ani, medic ORL în Spitalul Judeţean Buzău, a fost depistată cu noul coronavirus. Asistenta este asimptomatică, fiind internată în spitalul în care lucrează.

Citeste si: Monica Pop a răbufnit: "E o prostie și o mare scurgere de fonduri"

Citeste si: China ne aduce știrea zilei. Vestea este uriașă! E gata vaccinul COVID

Citeste si: Un nou deces în rândul cadrelor medicale. O asistentă din Botoşani a murit din cauza COVID-19

Asistentă medicală de 51 de ani de la Spitalul din Râmnicu Sărat, depistată cu COVID-19

DSP Buzău a demarat o amplă anchetă epidemiologică la spitalul din Râmnicu Sărat. Judeţul Buzău înregistrează, conform celor mai recente raportări ale Grupului de Comunicare Strategică, 158 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus. 16 bolnavi sunt cadre medicale de la Spitalul Judeţean Buzău, din secţia ORL şi de Medicină Internă.

Asistenta de la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, unde sunt trataţi bolnavii de COVID-19, este primul caz din această unitate medicală, scriu jurnaliștii de la agenția de presă news.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate