Asistentă medicală din Galați, umilită de vecini. Gest superb al Armatei

Scene șocante petrecute în România. Mihaela, o asistentă din Galați, a fost umilită de vecini pentru că lucrează la Spitalul Boli Infecțioase din Galați.Povestea a devenit virală.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Asistentă medicală din Galați, umilită de vecini. Gest superb al Armatei
Asistentă medicală din Galați, umilită de vecini. Gest superb al Armatei


In articol:

Asistenta medicală din Galați a fost tratată cu dispreț de către vecini, care i-au interzis accesul într-un magazin și i-au aruncat cu sticle de clor pe ușă, lucru dezvăluit de aceasta pe Facebook.

Armata o susține pe asistentă. Reacție de aplaudat

“Este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla, doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase Galaţi. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului. Mi-au trimis poliţia acasă. M-au dat afară din magazinul de la bloc, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase. Ce să înţeleg. E discriminare”.

Momentul nu a trecut neobservat de cei din Batalionul 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor”, care au așteptat-o pe asistenta medicala din Galați în fața blocului și i-au dăruit un buchet de flori, cerându-și scuze în numele acelor vecini care au jignit-o.

„În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela! <3

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Pentru unii ești erou. Pentru alții, însă, nu contează că îți pui viața în pericol pentru a-ți salva pacienții, contează doar că… vii acasă la finalul turei.

Mihaela este asistentă medicală în Galați, la Spitalul Boli Infecțioase. Ieri a postat pe facebook acest text:
“Vecinii din scara blocului, unde am locuit mai bine de 20 de ani, mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului, doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase.”

 

Nu putem șterge experiența prin care a trecut Mihaela, dar putem să îi amintim că eforturile ei chiar sunt apreciate. Așa că, colegii noștri din Batalionului 284 Tancuri/Brigada 282 Blindată “Unirea Principatelor” au așteptat-o în fața blocului la finalul turei și au întâmpinat-o cu aplauze și flori, așa cum merită. Sperăm ca gestul nostru să îi dea putere să lupte mai departe.

Povestea Mihaelei trage un semnal de alarmă. Cu toții suntem afectați de ceea ce se întâmplă. Dar cel mai afectat este personalul medical. De ce să le facem viața și mai grea decât este?

Asistentă medicală din Galați, umilită de vecini. Gest superb al Armatei
Asistentă medicală din Galați, umilită de vecini. Gest superb al Armatei

În numele lor, ne cerem scuze, Mihaela. Și îți mulțumim pentru tot ce faci pentru orașul tău și pentru România. Fii puternică!

Mulțumim comandantului batalionului, lt. col. Lucian Oancea, și militarilor săi pentru gestul care ne onorează. Respect!❤️”, au scris soldații pe Facebook.

Galerie foto 
Citește și:

Gabriela Firea, mesaj dur pentru Nicușor Dan după ce a câștigat alegerile locale! "Primarul general ales spune că..."

Polițiști, amenințați cu bătaia și jigniți de un grup de scandalagii beți. Imagini șocante din seara alegerilor locale 2020

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri în premieră, după ce a pierdut alegerile la sectorul 1! ”Dan Tudorache e un tip rigid și speriat, Clotilde Armand nu știe administrație publică”...

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de marți, 29 septembrie. Vezi emisiunea Online

Un tânăr de 16 ani a fost împușcat într-un parc din Sălăjan! Se afla la plimbare cu sora lui, în vârstă de 7 ani!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies