Asistenta sexy a lui Tuncay face pe "bubulina gospodina" pentru fostul sot al Andreei Marin!! Blondina i-a cumparat lui Tuncay tot ce avea nevoie pentru casa! Oare s-au mutat impreuna? | VIDEO EXCLUSIV

Relatia dintre Tuncay si asistenta sa este una care evolueaza cu pasi rapizi, pe zi ce trece.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

Parca deja nu mai este niciun secret, chiar daca nimeni nu recunoaste, Tuncay si asistenta sa se comporta ca si cum ar fi impreuna. Practic, de cand a divortat de Andreea Marin, barbatul este nedespartit de blondina tatuata. Daca in timpul zilei este normal sa stea impreuna, fiind colegi de munca, Tuncay si asistenta sa sunt vazuti, foarte des,  si seara tot impreuna.

fara descriere

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins, la inceputul acestei saptamani, imagini destul de clare, despre cat de departe a ajuns relatia lui Tuncay cu angajata sa. Ca o adevarata gospodina, blondina a mers la supermarket si a cumparat tot ce era necesar pentru casa lui Tuncay. Harnica exact ca o furnicuta, femeia a primit ajutorul unui amic ca sa poata duce pungile pline cu mancare sus in apartamentul fostului sot al Andreei Marin.

fara descriere

La cata pasiune a pus si la cat de atenta a fost blondina la cumparaturi, nu este exclus ca Tuncay si asistenta sa sa se fi mutat deja impreuna.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate