Asta a apărut pe pagina interpretului de muzică populară, după ce s-a aflat că a murit! A fost răpus de boală

După ce s-a anunţat că Ionel Lucian Şipoş a murit la vârsta de 31 de ani, răpus de boală, foarte multe mesaje au apărut pe pagina sa de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Interpretul de muzică populară, Ionel Lucian Şipoş, a murit la vârsta de 31 de ani. Bărbatul a fost directorul unui ansamblu cunoscut. Mai multe persoane au scris mesaje pe contul lui de socializare, transmiţând condoleanţele.

"Bunul să îl ia în paza lui! Mi se pare absolut incredibil, îl văzusem la spectacol pe la începutul lui decembrie :(, sincere condoleanţe familiei! / Nu pot să cred că aici am făcut ultimele poze cu Şipoş Ionel Lucian.

/ Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în pace / Bunul Dumnezeu să îi ia în paza lui / Mi se pare absolut incredibil, îl văzusem la spectacol pe la începutul lui Decembrie", sunt o parte din mesajele scrise.

Părinţii artistului au transmis un mesaj foarte emoţionant: ”Cuvintele nu pot înlocui suferinţa. Durerea ne sfâşie sufletul. Speranţa, iubirea, viaţa a murit odată cu tine, odată cu tine copilul nostru minunat. N-am ştiut că viaţa înseamnă 31 de ani…am crezut că dorinţa ta de viaţă e mai presus de orice. Zâmbetul tău, voioşia ta, tinereţea ta ne-a încurajat…ne-ai ţinut vii, am trăit prin tine şi cu tine suflet blând.De azi (n.r. joi) dragul nostru Neluţu, ai ales să stai între îngeri, ai ales să ne priveşti din cer… Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!”

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Romeo Fantastik are o nouă iubită! Cum arată Mădălina

Accident grav la Predeal! Un bărbat a murit călcat de tren

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Cutremur TOTAL în Europa! Liderii marilor puteri, reacție de urgență după decizia Rusiei: Este inacceptabil

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies