Asta a fost cel mai emotionant gest al anului 2016! Abia isi duce traiul de la o luna la alta, dar Ioana Tufaru i-a dat 50 de lei unui cersetor! Scena este impresionanta! Video!

Fiica Andei Calugareanu si logodnicul ei au o situatie financiara precara.##VIDEO503813##

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

 

Asta a fost cel mai emotionant gest al anului 2016! Abia isi duce traiul de la o luna la alta, dat Ioana Tufaru i-a dat 50 de lei unui cersetor! Scena este impresionanta! Video!
Scutecele si laptele sunt costisitoare raportat la veniturile lor, asa ca acestia se vad nevoiti sa se imprumute de bani in fiecare luna, ca sa aiba strictul necesar pentru Luca.
“Scutecele astea costa intre 38 de lei si 100 de lei baxul, laptele nu e nici el gratis. Cand am fost internata la Marie Curie, cu cel mic, a trebuit sa imprumut un pampers de la o alta mama, pentru ca nu mai aveam. L-am pus pe Ionut sa faca rost de bani, sa-i dau femeii, ca ma faceam de ras.  Barbatul meu nu are un salariu mare, iar eu nu am cum sa merg la serviciu, ca nu as avea cu cine sa las copilul. Nu avem ajutoare. Bunicii lui din partea mea nu mai sunt in viata, iar tatal lui Ionut e in varsta. E greu. Ce sa facem? Ne imprumutam de bani pentru copilul nostru si ne “taram” cu datorii de la o luna la alta. Suntem disperati! Nu am cu ce sa cumpar lapte si scutece! Ma imprumut mereu!””, a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro in urma cu o saptamana.
Ei bine, gestul pe care l-a facut femeia care a trait intr-o saracie lucie inainte sa fie ajutata de finantatorul Stelei merita toata aprecierea. Fiica Andei Calugareanu a aratat ca este un om bun si empatic care e gata sa imparta putinul ei cu un sarman.
Aflata la plimbare cu baietelul ei, in Piata Romana, Ioana a zarit un batranel, imbracat in haine ponosite, care hranea porumbeii. Privirea lui blanda a sensibilizat-o asa ca s-a apropiat de el si i-a spus ca vrea sa-i faca un dar, din suflet, doar sa se roage pentru spiritul mamei ei.
“Uitati, eu vreau sa va ajut chiar daca sunt amarata. Din putinul meu vreau sa dau si altora in amintirea mamei mele pe care am iubit-o si a iubit-o o tara intreaga. Si eu sunt amarata, dar din putinul meu, vreau sa fac bine. Atat va rog, sa va rugati pentru sufletul mamei. Numai bine va doresc! Sanatate multa!”, i-a spus Ioana varsnicului in timp ce i-a intins o bancnota de 50 de lei.
“Va multumesc din suflet! Si eu am iubit-o mult pe Anda Calugareanu. O sa ma rog pentru ea. Din banii astia o sa cumpar mancare pentru porumbei”, a replicat barbatul.

fara descriereScutecele si laptele sunt costisitoare raportat la veniturile lor, asa ca acestia se vad nevoiti sa se imprumute de bani in fiecare luna, ca sa aiba strictul necesar pentru Luca.

Scutecele astea costa intre 38 de lei si 100 de lei baxul, laptele nu e nici el gratis. Cand am fost internata la Marie Curie, cu cel mic, a trebuit sa imprumut un pampers de la o alta mama, pentru ca nu mai aveam. L-am pus pe Ionut sa faca rost de bani, sa-i dau femeii, ca ma faceam de ras.  Barbatul meu nu are un salariu mare, iar eu nu am cum sa merg la serviciu, ca nu as avea cu cine sa las copilul. Nu avem ajutoare. Bunicii lui din partea mea nu mai sunt in viata, iar tatal lui Ionut e in varsta. E greu. Ce sa facem? Ne imprumutam de bani pentru copilul nostru si ne “taram” cu datorii de la o luna la alta. Suntem disperati! Nu am cu ce sa cumpar lapte si scutece! Ma imprumut mereu!”, a declarat Ioana Tufaru pentru WOWbiz.ro in urma cu o saptamana.fara descriere

Ei bine, gestul pe care l-a facut femeia care a trait intr-o saracie lucie inainte sa fie ajutata de finantatorul Stelei merita toata aprecierea. Fiica Andei Calugareanu (e cutremurator ce s-a intamplat in ultimele momente de viata ale artistei) a aratat ca este un om bun si empatic care e gata sa imparta putinul ei cu un sarman.

Aflata la plimbare cu baietelul ei, in Piata Romana, Ioana a zarit un batranel, imbracat in haine ponosite, care hranea porumbeii. Privirea lui blanda a sensibilizat-o asa ca s-a apropiat de el si i-a spus ca vrea sa-i faca un dar, din suflet, doar sa se roage pentru spiritul mamei ei.

Uitati, eu vreau sa va ajut chiar daca sunt amarata. Din putinul meu vreau sa dau si altora in amintirea mamei mele pe care am iubit-o si a iubit-o o tara intreaga. Si eu sunt amarata, dar din putinul meu, vreau sa fac bine. Atat va rog, sa va rugati pentru sufletul mamei. Numai bine va doresc! Sanatate multa!”, i-a spus Ioana varsnicului in timp ce i-a intins o bancnota de 50 de lei.

Va multumesc din suflet! Si eu am iubit-o mult pe Anda Calugareanu. O sa ma rog pentru ea. Din banii astia o sa cumpar mancare pentru porumbei”, a replicat barbatul.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate