Asta este cea mai tare reteta pentru Revelion! Invata sa faci piept de curcan cu visine in foietaj cu sos fin de visine!

A venit momentul sa iesi din rutina preparatelor obisnuite de Sarbatori si sa incerci o adevarata delicatesa.

Autor: Lili Lascar

 

Ingrediente preparat pentru 2 portii:
Piept de curcan- 400 gr, visine proaspete sau congelate 200 gr, Foietaj-200 gr, Sare- 5 gr, piper- 5 gr
Ingrediente sos: visine proaspete sau congelate 200 gr, miere-50 gr, unt 10 gr, sare 2 gr
Modul de preparare:
Pieptul de curcan se spala, se portioneaza la 200 gr si se bate cu ciocanul de bucatarie pentru a putea fi rulat.
Se ruleaza pieptul de curcan si visinele dupa ce au fost spalate pe marginea pieptului. Le rulam bine si strangem la capete dupa care condimentam. Facem asa cu ambele rulouri de curcan.
Apoi le bagam la cuptor sa se rumeneasca putin. (15 min, pe hartie de cuptor la 160 grade).
Dupa ce s-au rumenit le scoatem de la cuptor si le rulam cu foietajul.
Foietajul il facem in forma de placinta si il strangem la capete dupa care il bagam la cuptor.( 35 minute, la 180 grade)
Mod preparare sos:
Visinele le punem pe foc cu putina apa, adaugam mierea, untul si sarea si lasam sa fiarba 10 min. Ulterior le dam prin blender pana ce obtinem un sos fin.
La decor va recomandam sa folositi si cateva visine intregi.

Ingrediente preparat pentru 2 portii:

Piept de curcan- 400 gr, visine proaspete sau congelate 200 gr, Foietaj-200 gr, Sare- 5 gr, piper- 5 gr Ingrediente sos: visine proaspete sau congelate 200 gr, miere-50 gr, unt 10 gr, sare 2 gr

Modul de preparare: 
Pieptul de curcan se spala, se portioneaza la 200 gr si se bate cu ciocanul de bucatarie pentru a putea fi rulat.

Se ruleaza pieptul de curcan si visinele dupa ce au fost spalate pe marginea pieptului. Le rulam bine si strangem la capete dupa care condimentam. Facem asa cu ambele rulouri de curcan. Apoi le bagam la cuptor sa se rumeneasca putin. (15 min, pe hartie de cuptor la 160 grade). Dupa ce s-au rumenit le scoatem de la cuptor si le rulam cu foietajul. Foietajul il facem in forma de placinta si il strangem la capete dupa care il bagam la cuptor.( 35 minute, la 180 grade) Mod preparare sos: visinele le punem pe foc cu putina apa, adaugam mierea, untul si sarea si lasam sa fiarba 10 minute. Ulterior le dam prin blender pana ce obtinem un sos fin.La decor va recomandam sa folositi si cateva visine intregi.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Theo Rose, dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: ”Eram nesigură pe mine. Nu mai știam în ce direcție să merg”

Ce a avut de spus Ilie Năstase, după ce soția lui a decis să divorțeze?! Declarațiile Ioanei Năstase: "O să îmi ia totul la divorț.."

Brigitte și Florin Pastramă, saltați de mascați! Ce s-a întâmplat la petrecerea la care au participat cei doi soți: "Am fost legitimați și scoși afară"

5 zodii vor avea bani mulți începand de săptămâna următoare!

Ministrul i-a DEMIS imediat! Măsurile luate în cazul crimelor de la Onești

Reacția emoționantă a lui Traian Băsescu când a aflat că fiica sa, Ioana a fost condamnată la închisoare (SURSE)

Cod roșu Washington. Un nou 6 ianuarie? Cine intenționează să atace Capitoliul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies