Asta înseamnă să fii actor "uriaş" şi să nu conteze nimic altceva! Uite cum a putut să se îmbrace Gheorghe Visu la premiile Gopo! A fost însoţit de soţia lui! FOTO EXCLUSIV!

Gheorghe Visu, tinută incredibilă la premiile Gopo! Uite cum s-a îmbrăcat marele actor!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Gheorghe Visu, marele actor care a jucat in producţii cinematografice de referinţă precum "Să mori rănit din dragoste de viaţă" sau "Profetul, aurul şi ardelenii" a devenit popular odată cu telenovela "Inimă de ţigan", unde i-a dat viaţă lui State Potcovaru, unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului.

Citeste si: Cum reactioneaza Gheorghe Visu cand este strigat pe strada "State". "Tipa dupa mine parcangii si floraresele "saru' mana, nasule" Actorul i-a dat viata celui mai iubit personaj de telenovele.

Deşi artistul şi toate planurile existenţei lui au suscitat întotdeauna interesul românilor, acesta a reuşit să-şi ţină familia departe de presă. Visu are o soţie discretă care nu şi-a dorit niciodată să iasă în evidenţă. Despre doamna inimii lui, protagonistul nostru afirmă că este "familia lui" şi singura persoană care-i cunoaşte temerile.

Citeste si: Pasiunea ascunsa a lui Gheorghe Visu! Si-a luat sotia si a intrat in ultimul loc la care te-ai fi gandit! Vezi la ce... viseaza marele actor! VIDEO EXCLUSIV

Gheorghe Visu, ţinută incredibilă la premiile Gopo!"Recunosc că mă las puţin influenţat de ea"

"Soţia mea e familia mea şi singurul om care-mi cunoaşte fricile. Recunosc că mă las puţin influenţat de ea. Norocul meu cel mai mare este armonia care a plutit întotdeauna în casa noastră. Şi asta pentru că eu fac ce vreau şi soţia mea la fel", a declarat actorul pentru WOWbiz.ro acum ceva timp.

Ei bine aseară, la Gala Premiilor Gopo, Gheorghe Visu şi soţia au intrat grăbiţi în sala unde s-au decernat distincţiile, de parcă ar fi vrut să treacă neobservaţi. Nu s-a întâmplat asta însă, fotografii noştri reuşind să-i imortalizeze pe cei doi înainte să "dispară" în mulţime.

Trebuie să vă spunem că marele actor nu s-a străduit să impresioneze prin ţinută, acesta optând pentru blugi şi o cămaşă neagră din jeans. La pantaloni a avut şi lanţul cu cheile de la casă, dar cu toate acestea parcă nu te lasă inima să-l introduci pe Visu la categoria "prost îmbrăcaţi". Este un actor "uriaş" indiferent cum se îmbracă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: