Asta inseamna sa fii mafiot! Asa nu l-ai vazut niciodata pe Giovanni Becali! Si-a ridicat pantalonii pana la subrat si s-a plimbat ca un gangster batran din filme VIDEO EXCLUSIV

De cand a fost eliberat, Ioan Becali s-a retras total din viata publica.

Distribuie pe:

Autor: Andreea Paun

fara descriere

Giovanni Becali a fost eliberat conditionat in toamna anului trecut dupa ce a executat 2 ani si 6 luni din condamnarea de 6 ani si 4 luni primita in " Dosarul Transferurilor". De atunci, agentul FIFA a preferat sa stea cat mai retras si sa-si vada linistit de afaceri si de libertate.

Imediat dupa ce s-a acomodat din nou cu libertatea, machedonul a inceput sa se ocupe atent de firmele  familiei, care au inregistrat pierderi uriase in perioada cand el a fost inchis. Situatia financiara a fratilor Becali este oricum una foarte buna, chiar si cu aceste pierderi din ultimii ani. Giovani castiga lunar in jur de 100.000 de euro doar din chirii, din spatiile si cladirile pe care le detine.

fara descriere

La inceputul acestui an, Becali a reusit sa mai dea un tun imobiliar. Impresarul a vandut un teren in valoare de 4.000.000 de euro si a scapat astfel de toate problemele.

fara descriere

Zilele trecute, paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins in fata casei sale. Barbatul iesise sa ia  pulsul si sa faca putina miscare, la o plimbare pe jos. Cu pantalonii ridicati foarte sus si cu mersul lui de mafiot batran, Giovani a ramas cu aceeasi atitutine de boss. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate