Asta nu-ti mai aminteai despre actorul de stand-up comedy Dan Badea! Si-a inceput cariera cantand cu Fizz si cu Delia! VIDEO | DEZVALUIRI

Astazi, Dan Badea este unul dintre cei mai cunoscuti actori de stand-up comedy, dar putini isi amintesc de el ca si… DJ.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

De fapt, la inceputul anilor 2000, Dan Badea era cunocut ca DJ Star si, dupa ce a intretinut atmosfera in cluburile studentesti, a avut cateva colaborari importante. In 2004, a cantat cu Delia melodia “Sufletul meu”, apoi cu Fizz, in vidoclipul caruia, apare intr-un halat de baie, la piscina, intins pe un sezlong, inconjurat de o armata de femei.

In ambele piese este trecut ca DJ Star. De altfel, sub acest nume, Dan Badea a avut in acea perioada si o colaborare cu trupa Hi-Q, fiind inginerul de sunet al fomatiei si un apropiat al celor doi baieti din trupa: Florin Grozea si Mihai Sturzu.

fara descriere

 

Dan Badea a fost DJ! A lucrat si cu baietii de la HI-Q

De altfel, intr-o postare mai veche de pe blogul lui, Florin Grozea povestea despre Dan Badea. 

"La prima vedere Dan mi-a dat impresia ca este rapper pentru ca lucra la niste instrumentale gen Parazitii pe care voia sa dea rap. Dar i-a trecut repede :-) mai ales ca era DJ in Club A si asta ii cam ocupa tot timpul. Am devenit repede cei mai buni prieteni si aducerea lui ca DJ si inginer de sunet la Hi-Q a fost o miscare fireasca. Mai ales ca avea experienta de club si stia sa lucreze cu sunetul", isi amintea Florin Grozea.

fara descriere

Dan Badea a fost DJ. Dar, din DJ, Dan Badea a devenit celebru ca artist de stand-up comedy, fenomen care abia incepuse pe atunci sa prinda in Romania.Succesul lui Dan Badea a tot crescut, astazi el realizand spectacole cu sute de spectatori si fiind considerat unul dintre cei mai buni artisti din domeniu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate