Astăzi are loc FINALA Românii au Talent 2022! Află cine sunt cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022? Vezi data la care se va afla marele câştigător.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?  Vezi pe ce dată va avea loc marea finală, atunci când se va afla câştigătorul premiului în valoare de 120.000 de euro.

Astăzi are loc finala de la Românii au Talent 2022

Marea finală de la Românii au Talent 2022 are loc astăzi,  27 Mai 2022, de la ora 20:30, iar în finalistul care va obţine cele mai multe voturi din partea publicului va fi desemnat câștigătorul sezonului 12 şi va pleca acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

Cei 11 FINALIȘTI de la Românii au Talent 2022 sunt: Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis, Gabriela Dincă, Martina Meola, Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea și X-Treme Brothers.

Totodată, pentru premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro, au fost aleși: DJ Hugo Arthur, Alex Dowis, Eva Nicolescu  ș i Darius Mabda.

Citeste si: Cine este Martina Meola, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta s-a calificat în urma voturilor publicului

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,E trist să te trezești și să vezi mesaje de condoleanțe!” Karmen, fiica lui Adrian Minune a reacționat dur, după ce s-a zvonit că Florin Salam ar fi murit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

La preselecţiile de la Românii au Talent 2022 au participat sute de concurenţi în cele 14 ediţii de preselecţii. Din sutele de concurenţi, doar 24 de concurenţi vor performa în cele două semifinalele live de la Românii au Talent 2022.

Nouă dintre concurenți au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 15 semifinalişti vor fi aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Prima SEMIFINALĂ live de la Românii au Talent 2022 va avea loc vineri, 13 mai, de la ora 20:30, iar a doua SEMIFINALĂ live se transmite vineri, 20 mai 2022, de la ora 20:30.

Citeste si: Cine este Emanuel Ion, finalistul de la Românii au Talent 2022. Concurentul se numără printre cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?

Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2022?

[Sursa foto: Instagram]

Semifinaliști Românii au Talent, sezonul 12

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2022. Nouă dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Citeste si: Cine este Bianca Ciocârlan, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta a ajuns în finală în urma voturilor publicului

Cei NOUĂ concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Alexandra Croitoru, Gabriela Dincă, Aurel Niamțu, Darius Mabda, Bianca Mihalcea, Martina Meola, Raisa Radu, Alex Dowis și Emanuel Ion.

Cei 15 care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori pentru a merge mai departe în SEMIFINALĂ sunt: X-treme Brothers, Alex Furman, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Marius Mateș, Ana Maria Mircea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocârlan și Anamaria Buțurca. 

Din fiecare semifinală live, doar CINCI dintre concurenți vor câştiga un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Raisa Radu, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta: ”Este o emoție pe care nu ai cum să o descrii în cuvinte”

Cine este Martina Meola, finalista de la Românii au Talent 2022. Pianista s-a clasat pe locul 3 și a primit un premiu fabulos

Premiu Originalitate Românii au Talent 2022. Vezi cine a câștigat premiul în valoare de 10.000 de euro

3 zodii vor avea parte de bucurii și realizări mari astăzi

DOLIU fără margini! A MURIT un mare actor. A făcut fericiţi milioane de români

Ce se întâmplă cu Florin Salam, de fapt! Cât de bolnav este artistul

Familia Biden își rotunjește conturile cu bani din România. „Dosar” cu multe nume sonore

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies