Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Adem este devastat după sinuciderea mamei sale şi îşi canalizeaza toată energia pentru a afla ce anume a determinat-o pe aceasta să îşi pună capăt zilelor. Gândul că mama lui s-ar fi sinucis pentru a-l pedepsi, îl înspăimântă pe Adem. 

Tensiunea atinge cote alarmante în familia Boran după ce Sureyya a născut prematur, iar fetiţa ei luptă să trăiască. Faruk este încremenit la aflarea veştii despre copilul său şi nu ştie cum să reacţioneze şi să-şi ajute, în egală măsură, copilul şi soţia.

Ipek, conştientă de faptul că Adem se face vinovat de arestarea soţului ei, îi dă un ultimatum acestuia. Însă, după pierderea mamei, Adem este mai înverşunat ca niciodată să distrugă familia Boran. Vine şi ziua în care Adem va sărbători o dublă victorie însă, la finalul acesteia, va avea parte de o surpriză uriaşă.

Pentru familia Boran problemele par că nu se mai termină însă, în cele din urmă, aceştia vor oferi o lecţie de viaţă, demnă de luat în seamă.

Nu rata ultimul episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, astăzi de la ora 20:00, la Kanal D. 

Mâine, de la ora 20:00, la Kanal D, serialul "Dragoste şi ură" revine în casele telespectatorilor cu un nou sezon!
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate