Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Adem este devastat după sinuciderea mamei sale şi îşi canalizeaza toată energia pentru a afla ce anume a determinat-o pe aceasta să îşi pună capăt zilelor. Gândul că mama lui s-ar fi sinucis pentru a-l pedepsi, îl înspăimântă pe Adem. 


Tensiunea atinge cote alarmante în familia Boran după ce Sureyya a născut prematur, iar fetiţa ei luptă să trăiască. Faruk este încremenit la aflarea veştii despre copilul său şi nu ştie cum să reacţioneze şi să-şi ajute, în egală măsură, copilul şi soţia.


Ipek, conştientă de faptul că Adem se face vinovat de arestarea soţului ei, îi dă un ultimatum acestuia. Însă, după pierderea mamei, Adem este mai înverşunat ca niciodată să distrugă familia Boran. Vine şi ziua în care Adem va sărbători o dublă victorie însă, la finalul acesteia, va avea parte de o surpriză uriaşă.


Pentru familia Boran problemele par că nu se mai termină însă, în cele din urmă, aceştia vor oferi o lecţie de viaţă, demnă de luat în seamă.

Nu rata ultimul episod al serialului ”Mireasa din Istanbul”, astăzi de la ora 20:00, la Kanal D. 

Mâine, de la ora 20:00, la Kanal D, serialul "Dragoste şi ură" revine în casele telespectatorilor cu un nou sezon!
 

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune