Astăzi, începe noul sezon “Se strigă darul!” Andreea Mantea, fascinată de o rochie de mireasă! Cât costă aceasta și cum arată, veți putea afla în această seară, la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, la ora 20:00, Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru dau startul unui nou sezon al emisiunii “Se strigă darul”, la Kanal D!

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Prima ediție a sezonului cinci este fabuloasă, telespectatorii vor fi martorii unui eveniment în care opulența descrie cel mai bine petrecerea matrimonială.

Citeste si: Se da startul la castingul pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii “Puterea Dragostei”

Citeste si: Nuntă la castel, de 200.000 euro, sâmbătă, la “Se strigă darul!”

Citeste si: Puterea dragostei 13 iunie. Ce se întâmplă la Puterea dragostei mâine: Hamude aruncă bomba despre Bogdan Mocanu şi grecoaica Regina

Andreea Mantea este impresionată de castelul în care este așteptată de către mireasa, iar la vederea rochiei pe care o va purta în noaptea nunții tânăra mireasă, în valoare de 30.000 de dolari și lucrată manual tocmai în Kuwait, prezentatoarea emisiunii este uluită.

fara descriere

“Doamne, Dumnezeule! O rochie de mireasă de 30.000 de dolari. Ne aflăm într-un palat, tu arăți ca o prințesă și avem o nuntă de poveste. Totul este atât de frumos”, exclamă Andreea Mantea.

fara descriere

Nu ratați noul sezon al emisiunii “Se striga darul!”, difuzată în aceasta seară, la ora 20:00, la Kanal D! Bătălia cuferelor continuă, Andreea Mantea și Mihai Mitoșeru se vor duela pentru a strânge zestre la cele mai fascinante nunți din România!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate