Așteptarea a luat sfârșit! Începe Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Ce schimbări vor avea loc în emisiune

Chefi la cuțite sezonul 9. Care sunt zilele de difuzare a celui mai îndrăgit cooking show culinar.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Chefi la cuțite sezonul 9. Vezi data la care începe cel mai așteptat show culinar.

Chefi la Cuțite este un cooking show englezesc, care a fost difuzat prima dată în România în martie 2016, iar acum a ajuns la cel de-al nouălea sezon.

Chefi la Cuțite este o emisiune moderată de către Gina Pistol, iar din sezonul 9 Speak va fi coprezentator împreună cu Gina Pistol. Juriul este format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu.

Chefi la cuțite sezonul 9

Chefi la cuțite 2021 va debuta duminică, 28 februarie, de la ora 20:00, iar următoarele ediții se vor difuza luni și marți, de la ora 20:30. Astfel, zilele de difuzare ale celui mai îndrăgit show culinar vor fi: duminică, luni și marți.

Citeste si: Când începe Chefi la cuțite 2021. Vezi cine va prezenta show-ul culinar alături de Gina Pistol

Ce schimbări vor avea loc la Chefi la cuțite

Sezonul 9 din Chefi la Cuțite va fi prezentat de Gina Pistol și Speak, în rol de co-prezentator. Artistul a povestit câteva ceva din experiența de care va avea parte la Chefi la Cuțite sezonul 9.

”Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru.

Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător.

Citeste si: Zeci de studenți de la Facultatea de Drept din București riscă să fie exmatriculați! Au încălcat legea înainte să învețe cum s-o aplice

A avut dreptate, pentru că deja se întâmplă asta, iar mie îmi place foarte mult.  Eu sunt tare curios din fire, așa că întrebările pe care le adresez oamenilor sunt cât se poate de naturale, atât de naturale încât îi surprind și pe ei”, a declarat artistul.

Citeste si: La ce oră se difuzează Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Programul TV al postului de televiziune a suferit modificări

Citeste si: Oana Lis este în doliu. Tatăl vedetei a murit în Spania- bzi.ro

Cine sunt cei 8 concurenți care au câștigat Chefi la Cuțite în cele 8 sezoane

Chefi la cuțite sezonul 1

Primul sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” a debutat pe data de 7 martie 2016 și s-a încheiat pe 7 iunie 2016. Bătălia finală s-a dat atunci între Cristi Șerb, Cătălina Amarghioalei și Mircea Farcaș. Câștigătorul primului sezon al ”Chefi la cuțite”, a fost cel dintâi numit, Cristi Șerb, care a făcut parte din echipa lui Chef Sorin Bontea.

Chefi la cuțite sezonul 2

Cel de-al doilea sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, a început la data de 5 septembrie 2016 și s-a încheiat pe 15 noiembrie 2016. Bătălia finală a farfuriilor impecabile s-a dat între Alex Bălan, din echipa condusă de Chef Sorin Bontea, și Cristian Voicu, din echipa condusă de Chef Florin Dumitrescu, învingător fiind cel din echipa lui Chef Dumitrescu. Cristian Voicu a câștigat trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

Citeste si: Ce a făcut Zanni de la Survivor România 2021 când a fost prins de controlori fără bilet! ”Mergeam la filmări când m-au luat! Nu am fugit niciodată de ei”

Chefi la cuțite sezonul 3

Al treilea sezon a început pe data de 13 februarie 2017 și s-a încheiat pe 2 mai 2017. Concurenții din finală au fost George Manole, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, Ioan Popa Giovanni, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, și Iulian Gianny Bănuță din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu. De data aceasta, victoria s-a produs în echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Iulian Gianny Bănuță a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Chefi la cuțite sezonul 4

Sezonul patru din ”Chefi la cuțite” a debutat pe data de 11 septembrie 2017 și s-a încheiat pe 28 noiembrie 2017. Finaliștii sezonului patru au fost Andrei Cristian Olteanu, din echipa condusa de chef Sorin Bontea, Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu. Norocosul câștigător din acest sezon fiind Andrei Cristian Olteanu. Concurentul din echipa lui Chef Bontea a plecat acasă cu trofeul și marele premiu de 30.000 de euro.

Chefi la cuțite sezonul 5

Sezonul cinci a fost câștigat de Bogdan Vandici din echipa condusă de Chef Florin Dumitrescu. Bătălia finală s-a dat între Bogdan Vandici, Cristina Pavel și Marlena Botezatu din echipa lui Chef Sorin Bontea.

Chefi la cuțite sezonul 6

Sezonul șase a început pe data de 29 octombrie 2018 și s-a încheiat pe 22 ianuarie 2019. Finaliști au fost Maria Burlacu și Andrei Balazs, din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu, Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui chef Sorin Bontea. Mihai Munteanu (Munti) a plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro.

Chefi la cuțite sezonul 7

În sezonul șapte, bătălia marii finale s-a dat între Alex Popa și Bobby Săvoiu, din echipa lui Sorin Bontea și Alex Comerzan, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Câștigătorul sezonului 7 a fost Alex Comerzan din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Citeste si: Ionuț Belei, noi declarații despre starea sa de sănătate: ”Simțeam ca un junghi în inimă”

Chefi la cuțite sezonul 8

Sezonul opt a debutat pe data de 7 septembrie 2020. Finaliștii sezonului opt sunt Roxana Blenche din echipa lui Chef Dumitrescu și Ionuț Belei cu Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea. Rămâne de văzut cine va pleca acasă cu marele premiu ”Chefi la cuțite” 2020.

Chefi la cuțite sezonul 9

Sezonul nouă din Chefi la cuțite a fost câștigat de Ionuț Belei, cuțitul de aur din echipa lui Sorin Bontea. Tânărul bucătar a plecat acasă cu titlul de „Cel mai bun bucătar” și premiul de 30.000 de euro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Când începe Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Cine prezentă show-ul culinar alături de Gina Pistol

Cătălin Scărlătescu, apariție inedită! Cum arată celebru bucătar cu plete

Tzanca Uraganul, record de ”eficacitate” financiară! Nici la bursă nu poți câștiga atât

Horoscop Zilnic Miercuri 14 Aprilie 2021: Unii nativi ar putea experimenta stări tensionate și stresante, precum Racii

Vestea momentului despre pensiile din România! Acest lucru va fi obligatoriu. Anunțul făcut de Raluca Turcan

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Cărțile nu sunt scrise numai de oameni cinstiți. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies