Așteptarea a luat sfârșit! Viorel Cataramă a aflat rezultatul testului pentru COVID-19. A reușit sau nu să se infecteze?

Viorel Cataramă a aflat, în urmă cu puțin timp, rezultatele testului pentru COVID-19. A fost sau nu afaceristul infectat cu coronavirus?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Așteptarea a luat sfârșit! Viorel Cataramă a aflat rezultatul testului pentru COVID-19. A reușit sau nu să se infecteze?
catarama


In articol:

După ce a anunțat că vrea să se infecteze voluntar cu COVID-19 și a îmbrățișat pacienți infectați cu virusul ucigaș, Viorel Cataramă a primit, în sfârșit, rezultatul primului test. Motivul pentru care afaceristul a făcut gestul șocant pentru a se autoinfecta a fost ca să demonstreze că nu este chiar atât de periculos.

Viorel Cataramă nu are coronavirus

În urmă cu câteva zile, Cataramă declara că prezintă primele simptome specifice coronavirusului, și-a făcut testul, iar în urmă cu puțin timp a primit și rezultatul. Viorel Cataramă nu are COVID-19, potrivit primului test efectuat zilele trecute. 

Citeste si: Ireal! Competiția Asia Express a dat-o de gol! Ana Morodan își lipește sânii cu scoci. Motivul este absolut șocant

Citeste si: Cum a reacționat mama Andrei Volos când a aflat de suferința fiicei sale: „Mulțumesc lui Dumnezeu că ai deschis ochii”

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Scandalul dintre Jador și Florin Salam a ajuns la urechile lui Culiță Sterp. Ce a făcut manelistul întrece orice imaginație. A mers la „Rege” și...

Așteptarea a luat sfârșit! Viorel Cataramă a aflat rezultatul testului pentru COVID-19. A reușit sau nu să se infecteze?
catarama

„La ora redactării prezentului comunicat, 14.05.2020, 12:15, rezultatul testului rapid anticorpi IgG și IgM este negativ. Acest rezultat indică absența anticorpilor SARS-COV2, ceea ce înseamnă că pacientul nu este purtător al virusului sau se află în perioada de incubație (5-10 zile de la infectare)”, se arată în comunicat, potrivit Capital.

Cu toate astea, acesta a fost doar primul test, iar pentru a se confirma cu exactitate că fostul senator nu este bolnav de COVID-19, acesta trebuie să mai facă un al doilea test, peste câteva zile.

Viorel Cataramă a îmbrățișat bolnavii de COVID-19 din Ialomița, pentru a se infecta

Cataramă a mers tocmai până în comuna Bărbulești, Ialomița, unul din focarele de COVID-19 din România.
Până la acest moment, peste 70 de persoane au fost infectate în această comună.

„Am venit să discut cu oamenii şi să mă îmbrăţişez cu ei, deşi sunt suspecţi de coronavirus, deşi localitatea e carantinată, cu mare risc, aşa cum am spus cred că măsurile de ridicare drepturilor şi libertăţilor ale oamenilor şi de falimentare a economiei este o măsură greşită”, a spus Viorel Cataramă, preşedinte Partidul Dreapta Liberală.

Viorel Cataramă a început să se îmbrățișeze cu oamenii, fără niciun fel de protecție asupra lui. Printre ce cu care s-a îmbrățișat a fost și un fost pacient COVID-19.

„Nu neg posibilitatea de a mă infecta, nu neg posibilitatea ca în două-trei săptămâni să fiu în mormânt, dar asta ca o posibilitate teoretică”, a spus Cataramă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate