Astrologul Ioan Burculeţ, previziune de coşmar pentru următoarele 48 de ore: ”O personalitate feminină din România va muri! ” Ce alte tragedii anunţă specialistul în astrologie

Astrologul Ioan Burculeţ a tot anunţat dezastre în această perioadă, de la vreme capricioasă, până la seisme, accidente, arestări şi chiar morţi

Autor: C.L.

Acum, specialistul în astrologie Ioan Burculeţ vine cu o nouă previziune pentru perioada imediat următoare. În afara unor tragedii de genul incendiilor, el vine şi cu anunţul morţii unei personalităţi feminine de la noi.

”Ce urmează pentru următoarele 48 de ore?!? Scindări, schimbări şi evenimente! Un interval controversat aşa cum am menţionat chiar de la finalul lunii septembrie. De ce? Simplu... configuraţiile momentului sunt aspectate şi conduc către o direcţie care vine de la sine cu toate aspectele veridice.

Incendiile, accidentele şi aspectele de pe şosele, cele două incidente de la metrou şi vălul seismelor, 5 la număr în sudul ţării, despre care am scris confirmă încă o dată că intervalul 1-13 Octombrie poate depăşi chiar autorităţile prin factorul numit mobilizare. Toate aceste confirmări, dincolo de cei care sunt puţini dar râd sau după caz mă înjură, conduc către un eveniment de normalitate dar care se va întâmplă în România! 

Astrologul Ioan Burculeţ, previziune pentru următoarele 48 de ore: ”O clădire va arde în centrul Bucureştiului”

În următoarele 48 de ore o altă clădire din centrul Bucureştiului va arde. Un complex muzeal sau de patrimoniu va fi afectat prin incendiu în ţară. O mişcare seismică care se va resimţi dar care prin nuanţa ei nu consider că va face victime în rândul populaţiei, doar poate genera teamă, care este normală.

Ascendentul lunii Octombrie în constelaţia Balanţa, Luna Nouă de astăzi în acelaşi semn zodiacal, vor evidenţia schimbările profunde şi instabilitatea ţării noastre! O personalitate din România va muri şi va fi femeie.

Astrologul Ioan Burculeţ, previziune pentru următoarele 48 de ore: ”Scindări pe scena politică”

Cel mai urât aspect va fi un vânt puternic în sud-vestul României sau altă locaţie mai puţin nordul ţării.

În Suceava şi Iaşi vor fi deasemenea două incendii mari. Şi totuşi dincolo de toate aceste consecinţe, trebuie să ne educăm şi să înţelegem, de ce nu? Că în ţara noastră se apropie ceva.... Ce anume? O să observăm cu toţii la momentul potrivit, dar până în ziua de 14 octombrie după care vor interveni scindările pe scena politicului. Scandal în rândurile profesorilor dintr-o universitate de prestigiu şi o energie negativă pe care va trebui să o canalizăm constructiv.

Şi nu în ultimul rând o aeronavă, aparat de zbor va avea probleme tehnice şi nu se întrevăd răniţi sau victime!

Astrologul Ioan Burculeţ, previziune pentru următoarele 48 de ore: ”Franţa va fi afectată de un atentat terorist”

Toate aceste aspecte deja au primit nuanţe de confirmare astrologică. În plan internaţional posibilitatea unui raid aerian sau lansarea accidentală ale unor rachete este foarte posibilă. În Turcia va izbucni un scandal de proporţii şi în Italia se propagă din nou elementul apa. Adică vor fi inundaţii. Franţa va fi afectată de un atentat terorist iminent şi pentru Rusia că ţara, din acest punct de vedere nici ei nu vor scăpa pentru că va avea loc şi aici un atac. Toate aceste reconfigurări se întrevăd astrologic în următoarele 48 de ore şi un incident neplăcut la o autoritate din statul român! Aşadar să privim confirmările logice.... care deja s-au produs într-un interval relativ scurt. Sunt curios când se propagă accidentarea în subteran şi vorbesc despre o mină, pentru că la metrou deja s-au consumat două incidente”, este descrierea făcută de Ioan Burculeţ următoarelor zile pe blogul său Constelaţia Destinului.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Tristan Tate e istorie! El este noul iubit al Biancăi Drăguşanu?! "Există cineva care mă răsfaţă"

Şoc în lumea artistică! O frumoasă actriţă a murit la numai 44 de ani! Mulţi nu ştiau că este bolnavă

Fenomen neobişnuit la Brăila! O tornadă uriaşă de praf a apărut din senin

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Moșii de vară 2021. Ce este total interzis să faci de Sâmbăta Morților

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Gafele lui Joe Biden i-au înnebunit pe americani. Scrisoare deschisă pentru examen medical

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies