
„Nu făcea decât să-şi jignească toţi colegii şi de aici mi-a venit ideea să-l pun pe el singur să facă o omletă, să vedem care pe care. A făcut aşa, o balmatucă de ou. El nu e chef, el e şeful măscăricilor. A stat puţin la noi, apoi s-a dus la un bar”, declara în urmă cu ceva timp Horia Constantinescu despre Florin Dumitrescu.
„Florin a recunoscut că a lucrat la noi. A fost grataragiu, e o diferenţă între asta şi chef. Ucenicia în bucătărie se face lângă un bucătar pe care îl alegi şi cu care ai chimie. El mereu s-a întors la cel care i-a fost mentor şi acesta confirmă ce spun eu. Tot el l-a pus să cureţe 50 de kg de melci într-o zi jumătate, a adormit pe scaune. Nu se curaţă aşa greu. Întorcea şi castane Florin“, mai susţinea Horia Constantinescu la emisiunea Wowbiz.
„Florin nu are cunoştinţe. Pentru el, şi un sandviş e complicat, cele de la micul dejun sau club. Nimic nu e la întâmplare în bucătărie, poate cafeaua cu lapte şi cartofii prăjiţi. Am aflat că a lucrat pentru Patrizia Paglieri, mama ei e o bucătăreasă bună şi mâncărurile sunt excepţionale. Ea l-a dat afară. Mai bine se orienta spre coafor, aspectul lui îl duce spre zona de stilist, nu de bucătar. Are părul prea lung. Majoritatea bucătarilor au un aspect îngrijit. Eu impuneam oamenilor mei să aibă plase, un fir de păr creează dezgust“, şi-a mai continuat Horia Constantinescu atacul la chef Florin Dumitrescu.
„Trebuie să facă multe economii să mă dea el în judecată pentru ce spun, totul e sustenabil.
Într-un interviu acordat în 2012, pentru site-ul vinul.ro,
chef Florin Dumitrescu mărturisea că a lucrat numai 30 de zile la "Bonton" şi spunea că acea experienţă nu a fost cea mai fericită din viaţa lui. „M-au muncit ca pe hoţii de cai. Aveam un flux de 600 de porţii pe zi. Mi-a apărut gastrita, m-am speriat şi am plecat”, spunea Florin Dumitrescu, în contradicţie cu declaraţia lui Horia Constantinescu, ce susţinea că l-a dat afară.