Atac sângeros, în plină stradă. Patru persoane, înjunghiate. A fost deschisă o anchetă

Un grup de necunoscuţi a înjunghiat patru trecători, în plină stradă, în orașul german Hanau. A fost deschisă o anchetă în acest caz

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Atac sângeros, în plină stradă. Patru persoane, înjunghiate. A fost deschisă o anchetă


In articol:

În noaptea de marți spre miercuri a avut loc un atac sângeros în orașul Hanau, Germania. Un grup de necunoscuţi a înjunghiat patru trecători, în plină stradă, au anunțat autoritățile germane. Agresorii au fugit de la fața locului imediat după ce au comis fapta îngrozitoare, dar doi dintre aceștia, în vârstă de 23 şi 29 de ani au fost reţinuţi ulterior. Victimele sunt bărbaţi cu vârsta între 17 şi 26 de ani și se aflau, separat, în centrul oraşului, în momentul în care au fost atacate de grupul de bărbaţi.

Patru trecători, înjunghiați fără motiv, în plină stradă

Autoritățile au ajuns imediat la locul incidentului, iar răniții au fost transportaţi de urgență la spital, însă potrivit informațiilor oferite de poliție, aceștia nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol.

Oamenii legii îi caută acum pe suspecţi, folosind chiar și un elicopter pentru a le da de urmă celor patru agresori. Procuratura publică din Hanau a lansat și o anchetă în acest caz.

Citeste si: Relația explozivă a lui Marica cu Bianca Drăgușanu. „De ce ai făcut asta?”

Citeste si: Cele mai tari glume și MEME-uri despre scandalul lui Ciprian Marica: „Ce punct ai selectat pe declarație când ai făcut deplasarea?/ Ai N-Ai mingea, tot marchezi”

Motivul atacului nu a fost stabilit până în momentul de față, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, care a menţionat că nu sunt indicii că acesta a avut legătură cu atacul din 19 februarie a.c. de la Hanau, soldat cu moartea a nouă persoane cu origini străine, inclusiv un român.

Citeste si: VIDEO scandalos! Jurnalistul a fost prins cu amanta în timpul unei transmisiuni live

Citeste si: Ana Muntean a recidivat. L-a înșelat din nou pe Florin?

Oraşul Hanau, din centrul Germaniei, a devenit cunoscut pe plan internaţional după atacurile armate care au avut loc în februarie.

Nouă imigranţi - de origine germană, turcă, bulgară, română, bosniacă şi afgană - au fost ucişi în două atacuri comise în seara de 19 februarie în centrul oraşului Hanau, din landul Hessa. Agresorul, germanul Tobias Rathjen, în vârstă de 43 de ani, şi-a ucis ulterior şi propria mamă, o femeie de 72 de ani, după care s-a sinucis în apartamentul lor.

Cu câteva zile înainte, Tobias Rathjen postase câteva câteva înregistrări video în care vorbea despre ura sa faţă de străini, dar şi de teama sa că este monitorizat, uneori prin telepatie, de agenţii de spionaj. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate