Atenţie, imagini şocante! Profilerul Mihaela Brooks prezintă dovada că manechinul lui Bote ar fi fost ucis! Ce urme au fost găsite la gâtul lui Coco? | EXCLUSIV

Descoperire şocantă a profilerului Mihaela Brooks în cazul morţii lui Constantin ”Coco” Toma, supranumit ”manechinul lui Bote”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Mihaela Brooks, profilerul român stabilit în Canada, care a realizat şi ancheta paralelă a morţii Mădălinei Manole, continuă dezvăluirile în cazul morţii lui Constantin Toma, ”manechinul lui Bote”. Aceasta a primit dosarul complet din partea familiei băiatului şi a făcut publice acum câteva imagini cu părţi ale corpului acestuia. Iniţial, verdictul anchetatorilor a fost acela de sinucidere, după ce Coco a fost găsit întins pe podeaua din holul vilei în care locuia. Cei doi martori au povestit că tânărul era spînzurat cu un cablu electric, legat la mansardă iar ei l-au dat jos, după ce au tăiat laţul cu un cuţit.

Acum vine dezvăluirea şocantă: pe gâtul lui Toma apar urme ale unei lupte cu un posibil agresor, un detaliu complet ignorat în primă fază de anchetatori!!! Reamintim faptul că poliţia a anunţat, la finalul anului trecut, că modelul s-a sinucis.

Mihaela Brooks a observat în primul rând, în fotografiile judiciare, câteva urme verticale de degete, toate la baza gâtului. Acestea ar putea să indice o încercare a victimei de a se împotrivi unei strangulări din spate.

”Revenind la cele trei urme de degete de la baza gâtului... Ce vreau să menţionez: atunci când cineva vrea să te stranguleze de la spate, indiferent că sunt nişte cabluri electrice, că sunt mărgele sau orice alt obiect. Prima reacţie a cuiva este să introducă degetele, să se elibereze din strânsoare. Asta până nu devine inconştient. Cele trei degete folosite sunt degetul arătător, mijlociu şi inelar. Degetul mijlociu fiind mai mare decât celalalte, lasă o urmă mai mare”, a spus Mihaela Brooks.

De asemenea, Mihaela Brooks a explicat şi de ce, pe gâtul victimei, există urme ale unor mărgele metalice dintr-un colier pe care aceasta îl purta la baza gâtului. Urmele găsite sunt însă mult mai sus, deasupra mărului lui Adam.

 

”Revenind la urmele acelea de mărgele, dacă ele erau la baza gâtului – nu avem lungimea mărgelelor dar cunoaştem circumferinţa gâtului lui Coco. Deci, după cum se vede din fotografii, mărgelele erau cât de cât la bază. Presupunând că Coco a încercat să se sinucidă: era într-o poziţie verticală, mărgelele erau la baza gâtului şi şi-a pus cablul acela electric pe gât – în momentul în care a sărit, pentru că avea suspensie totală, este posibil ca acel laţ să prindă mărgelele? Nu! Mai există, totuşi, o variantă: poate a pus cablul atât de jos şi în mişcarea aceea, când a sărit, cablul a prins mărgelele şi din cauza aceasta a lăsat urme. Această variantă pică, pentru că dacă acele mărgele ar fi fot trase de laţ, lăsau nişte urme pe gâtul lui Coco, urme verticale, mai ales în zona proeminentă a mărului lui Adam. Iar aceste urme nu există absolut deloc”, a mai spus Mihaela Brooks.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Moartea Madalinei Manole! A spus Petru Mircea tot adevarul? Ce detaliu a gasit profilerul Mihaela Brooks in testamentul artistei? | EXCLUSIV

Profilerul Mihaela Brooks: "Mircea Petru a avut un comportament simulat care a influentat verdictul mortii Madalinei Manole" | EXCLUSIV

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Flore Salalidis, ajutor nesperat din partea profilerului care a lucrat la cazul Madalinei Manole! Ce spune Mihaela Brooks despre mesajele sotului mort al modelului | EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies