Atentie la Coronavirusul din Orientul Mijlociu! Este de 10 ori mai mortal decât COVID-19! Boala a ajuns în mai multe state din Europa

Cel mai ucigător coronavirus nu este SARS-COV2 (COVID-19). Coronavirusul din Orientul Mijlociu este de 10 ori mai mortal.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

MERS-COV (Middle East Respiratory Sindrome Coronavirus) este coronavirusul cu cea mai mare rată a mortalității din această familie și este prezent deja în 27 de state din lume, printre care: Franța, Austria, China, Egipt, Turcia, Marea Britanie, Statele Unite sau Emiratele Arabe Unite. Virusul descoperit în Orientul Mijlociu a infectat 2506 persoane din care 862 decese, ceea ce reprezintă o mortalitate de aproximativ 34%, de zece ori mai mare decât în cazul COVID-19.

MERS, virus activ în Orientul Mijlociu

fara descriere

Citeste si: Klaus Iohannis a emis decretul de prelungire a stării de urgenţă: „O relaxare a restricţiilor, cum văd că cer cu inconştienţă unii politicieni…”

Citeste si: Trei partide se opun prelungirii stării de urgență! Decretul riscă să nu fie aprobat

Citeste si: Preot și dascăl din Iași, confirmați cu coronavirus. Cei doi au mers cu molifta la casele credincioșilor

Coronavirusul din Orientul Mijlociu este inclus pe lista celor mai periculoase boli din lume cu potențial epidemic de către Organizația Mondială a Sănătății, care a anunțat două noi morți pe 9 și 13 ianuarie 2020, în Emiratele Arabe Unite. Primul caz al bolii a fost identificat în Arabia Saudită în aprilie 2012. În Europa au existat infecții în 8 țări, toate cu conexiuni directe sau indirecte cu Orientul Mijlociu. Infecția este încă activă în Orientul Mijlociu, cele mai recente raportări ale infecției sunt din februarie 2020, în Arabia Saudită.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

 

 

 

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate