Atenționare meteo și prognoză specială pentru Municipiul București

Specialiștii ANM au emis o atenționare meteo, dar și prognoza specială pentru Municipiul București.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Atenționare Meteorologică

COD GALBEN. Interval de valabilitate: 27 martie, ora 06:00 - 27 martie, ora 20:00. Fenomene vizate: intensificări ale vântului;

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a Moldovei vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55...75 km/h.

În Carpații Meridionali și de Curbură, local, la altitudini de peste 1700 m, vântul va sufla tare, cu viteze de 80...100 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

Notă: Temporar vântul va avea intensificări și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse, cu viteze de până la 45...55 km/h. În jumătatea de nord a Moldovei trecător vor fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ninsoare și condiții de polei.

Citeste si: Ninge în Predeal! Utilaje de deszapezire pe DN1: Stratul de zăpadă este de 2-3 centimetri. FOTO

Prognoza pentru Municipiul București

Trecător cerul va avea înnorări și vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze de 35...40 km/h. Dimineața temperatura aerului se va situa în jurul valorii de 5 grade, apoi va urca spre o maximă de 13...15 grade.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate