Au apărut imagini cu Saveta Bogdan dansând la bară: „Mă simt o divă”

Saveta Bogdan a fost surprinsă în timp ce dansează la bară.

Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Elena Merișoreanu a făcut o afirmație controversată la adresa colegei sale de breaslă, Saveta Bogdan, pe care a acuzat-o că a dansat la bară. Deși, solista de muzică populară a susținut că nu a dansat la bară, se pare că lucrurile s-au adeverit. Mai exact, au apărut niște filmări mai vechi ce o au protagonistă pe nimeni alta decât Saveta Bogdan. 

Citeste si: Elena Merișoreanu, adevărul despre presupusul divorț! Artista o dă în judecată pe Saveta Bogdan: „N-am fost divorțată niciodată”

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Saveta Bogdan a făcut schimb de roluri pentru o zi cu fiica fostului ambasador român, Bianca. În imagini se observă că artista poartă o lenjerie roșie, sexy și mulată. Mai mult, Saveta Bogdan a luat lecții de dans de la un tânăr gigolo. Mă simt o divă”,  spusese cunoscuta cântăreață la vremea respectivă.

Citeste si: Loredanei Chivu i-au „putrezit” fesele! Imagini șocante cu posteriorul siliconat al blondei- bzi.ro

Saveta Bogdan: „Este invidioasă pe mine”

La rândul său, Saveta Bogdan a avut drept la replică. Solista de muzică populară a explicat în ce cadru s-a petrecut acel dans la bară.

Aceasta a mărturisit că este vorba despre o înregistrare video realizată în anul 2014, în cadrul unei emisiuni de teleleviziune, unde a îndeplinit provocarea de a face schimb de vieți pentru o zi cu o dansatoare cunoscută în showbiz-ul românesc. Totul a fost un pamflet. 

Citeste si: Elena Merișoreanu a făcut-o praf pe Saveta Bogdan, după ce și-a dat cu părerea despre ea: „Eu nu am dansat la bară”

„Îi place să își bârfească colegii, pe toată lumea. Dacă eu am să vorbesc de ea, implic și familia. Am fost prietene foarte bune, dar să-i fie rușine! De toată lumea vorbește de rău! O bârfitoare, o intrigantă și o mincinoasă! Este invidioasă pe mine că apar mai mult la televizor. Eu nu am nimic cu ea, dar să nu mai bârfească colegii și să nu spună că am dansat la bară.

Elena Merișoreanu nu își vede de bătrânețea ei și de picioarele ei. Să nu ducă ea grija mea. Face rău la oameni! Am să mă duc pe toate posturile să o fac de comandă! M-a jignit! Când o văd, o scuip în ochi”.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Merișoreanu, adevărul despre presupusul divorț! Artista o dă în judecată pe Saveta Bogdan: „N-am fost divorțată niciodată”

Saveta Bogdan, viață plină de greutăți. A fost înșelată de 80 de ori, i-a murit fratele, iar fiica nu-i poate face nepoți. „Am plâns, m-am necăjit...”. Dezvăluiri emoționante

Saveta Bogdan reacție furioasă la adresa Elenei Merișoreanu, după ce a acuzat-o că a dansat la bară: „Dacă o văd o scuip în ochi!”

Au fost sau nu Gina Pistol și Ciprian Marica împreună?

Toți românii care iau aceste medicamente sunt vizați. Ce se întâmplă de săptămâna viitoare

S-a aflat adevărul! Cu cine a fost căsătorită Denise Rifai? Vedeta OBLIGATĂ să recunoască

Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies