Au apărut primele imagini cu liderul nord-coreean Kim Jong-un după ce s-a vehiculat că starea lui de sănătate ar fi critică

Liderul nord-coreean, suspectat de grave probleme de sănătate, după ce nu a mai apărut în spațiul public.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a apărut în fața publicului după aproape 3 săptămâni de absență.
El a participat în cursul zilei de vineri la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte, informează agenţia de ştiri KCNA, raportând astfel prima apariție a lui publică după lunga absență.

"Liderul suprem Kim Jong-un taie panglica cu ocazia inaugurării uzinei de îngrăşăminte fosfatice din Sunchon", scrie agenţia nord-coreean de ştiri.

Citeste si: Cum arată „trenul plăcerii” al lui Kim Jong-un, în care dictatorul petrece cu băutură scumpă și fete virgine

 

fara descriere

La ceremonie "toţi participanţii au strigat ura!" când a apărut liderul nord-coreean, adaugă sursa citată, precizând că, după ceremonie, Kim a vizitat fabrica şi a fost "informat despre procesul de producţie", potrivit digi24.ro.

Suspiciuni de boală gravă sau chiar și deces în jurul liderului nord-coreean

fara descriere

Kim Jong-un nu a mai apărut în public după data de 11 aprilie, atunci când a prezidat o întâlnire a biroului politic a Partidului Muncitoresc, partidul unic din Coreea de Nord.

Citeste si: Trump confirmă că Kim Jong Un este în viaţă

 

fara descriere

Mai multe semne de întrebare în ceea ce privește starea lui de sănătate au început să fie lansate după ce s-a remarcat absența lui de la la ceremoniile din 15 aprilie, considerată cea mai importantă dată din calendarul politic nord-coreean. În această zi, întreaga țară celebrează naşterea fondatorului regimului, Kim Il Sung, bunicul actualului lider.

La data de 26 aprilie au apărut și primele informații oficiale despre starea lui Kim Jong-un. Consilierul special pentru securitate naţională al preşedintelui sud-coreean Moon Jae-in a anunţat că liderul nord-coreean Kim Jong-un este "viu şi sănătos".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate