Au încins o petrecere câmpenească, dar totul s-a transformat într-un scandal imens! Ce s-a întâmplat între Dana şi Pintea, sub ochii lui Leo de la Strehaia

Dacă săptămâna trecută Leo a încins o petrecere la Strehaia, acum, acesta a ieşit pe lac alături de Dana şi Pintea, dar şi alţi membri ai familiei, unde au încins o petrecere câmpenească.

Autor: T.S.

Îmbrăcaţi ca de sărbătoare, aceştia au mâncat carne de pui: ”Pintea, dar tu de ce nu mănânci din pasărea asta? Nouă ne-ai dat să mâncăm, dar tu nu iei deloc.”, a întrebat Leo, în timp ce Pintea s-a ridicat în picioare şi a făcut anunţul: ”V-a plăcut? A fost bun? V-a plăcut pentru că e cocoş. N-aţi văzut că are carnea tare? Îmi pare rău pentru ce-am făcut, dar m-am săturat să mă trezesc dimineaţa obosit.Pintea acum îl laudă pe cocoş, că l-a tăiat el şi cu prietenul lui. Taci mă şi mănâncă. Te-au găsit confesiunile.”, a spus Dana în timp ce a aruncat furculiţa, după ce Pintea i-a spus că e Coco.

”Lasă-mă că nu mai pot. Mi-e rău. Nu-mi vine să cred. Cum să fie cocoşul meu?”, a spus Dana în timp dezvăluia că acea pasăre era crescută de la două săptămâni: ” Mi-a stricat ziua. Mi-ai omorât cocoşul, tu, tocmai tu? Era sufletul şi viaţa mea. Cât m-am chinuit eu cu el.”, a spus Dana în timp ce s-a enervat teribil şi i-a cerut cheile vrând să plece.

Pintea, mesaj pentru cocoşul pe care l-a trimis în Ceruri

După ce a aflat că a mâncat cocoşul pe care-l iubea atât de mult, Dana a izbucnit în lacrimi şi nu s-a putut calma: ”Nu-mi vine să cred.

De ce nu l-ai trimis Leo acasă? Nenorocit ordinar. Îl omor în somn. Îţi place, mă, ce ai făcut? Nu puteai să dormi de cocoşul meu?”, a ţipat Dana, în timp ce Leo a chemat-o să-l înmormânteze.

Dacă Dana plângea după cocoşul mult iubit, Leo a adunat resturile rămase, care fusese ră pregătite pe grătar, le-a împachetat într-un şerveţel şi l-a înmormântat: ”E bine să-i pun Cruce, Renata? Dă tabloul ăla.”,

a spus Leo.

Ca să o ajute să uite de Coco, Leo de la Strehaia a scos nişte bani din buzunar şi i-a dat Danei, însă acest lucru nu a calmat-o, în ciuda faptului că a luat banii: ”Niciun cocoş nu e ca al meu. Cât l-am crescut eu...Intra peste mine peste tot. Avea 15 kilograme. Cum mă să mă pună să mănânc din el?”, s-a plâns Dana.Ca să afle ce s-a întâmplat cu Pintea de a apelat la acest gest halucinant, Leo l-a chemat pe Pintea şi l-a chestionat.

”Orice început are şi un sfârşit. Trebuie să înţelegeţi. Am fost şi la cabinet cu tine şi ştiai că nu mai are mult de trăit. Am vrut să fie mai frumos. Am premeditat tot. Era predestinat să crească, ca să hrănească oamenii. Trebuie să înţelegeţi.”, a spus Pintea, în timp ce Dana susţinea că medicul a spus doar că este supraponderal.  ”Mie nu-mi vine să cred. Eu tot aştept să spună că e o glumă.”, a spus Dana, în timp ce Pintea n-a mai rezistat: ”Voi chiar sunteţi penibili. Plângeţi un cocoş. A fost crescut ca să fie tăiat.”, a spus Pintea, în timp ce Dana a continuat să povestească cât de mult l-a îngrijit.

”Tu nu ştii cât de mult te-am ajutat eu, că am fost alături de tine când ai avut nevoie. Cum să ucizi un cocoş doar pentru că ştiai cât de mult îl iubesc.”, a mai precizat Dana, în direct, la WOWbiz.

Mai mult de atât, tensiunea a atins apogeul atunci când Pintea a dezvăluit că a avut o relaţie cu Mihaela, cea care susţine că are un copil cu Leo, însă n-a oferit prea multe detalii: ”Staţi un pic să vă explic. Eu pe Mihaela o ştiu de doi ani. Am făcut multe nebunii împreună. Ea a greşit foarte mult şi m-a dezamăgit enorm. Nu vreau să intru în detaliu, nu fac afirmaţii nefondate, eu dacă am dovezi, atunci şi vorbesc. Nu vreau să spun asta. S-au întâmplat prea multe astăzi.”, a mai spus Pintea. 

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Apariţia care i-a lăsat mască pe toţi! Oana Zăvoranu şi-a etalat sfârcurile în direct, la TV! S-au văzut PERFECT!

Niciodată n-ai mai văzut-o aşa! Anamaria Prodan, aproape dezbrăcată la TV! Apariţia asta i-a lăsat fără cuvinte pe toţi

Carmen Minune a tras o sperietura de moarte! Fiica lui Adrian Minune a intalnit o mumie!

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Dani Oțil aruncă bomba! Ce făcea în timpul relației cu Mihaela Rădulescu

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Blestemul bărbaților înșelați. Ciprian Marica, la un pas de tragedie pe terasa unui restaurant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies