Augustin Viziru, despre femeia care îi va dărui o fetiță: „Să vadă toată lumea despre cine este vorba”

Augustin Viziru este un viitor tătic foarte fericit. Întors de la Survivor, petrece timpul cu femeia care îi va dărui o fetiță și se recuperează după accidentarea suferită.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Augustin Viziru


In articol:

În timp ce se afla la Survivor România, înainte de a părăsi Republica Dominicană, Augustin Viziru a dezvăluit că urmează să devină tată. Iubita lui este însărcinată cu o fetiță pe care actorul abia așteaptă să o întâlnească.

Doar câteva persoane știau că Augustin Viziru are o relație și că iubita lui este însărcinată, Ruby numărându-se printre ele. Întrebat într-un interviu despre viața lui personală, fostul concurent de la Survivor nu a dat foarte mult informații și nici nu a dezvăluit cine este femeia pe care o iubește. S-a mulțumit să spună că este foarte fericit, deși nu se gândea că avea să i se întâmple.

„Sunt foarte bine din acest punct de vedere. Am zis treaba asta la Survivor pentru că eram foarte emotiv și mi-a scăpat un porumbelul. Nu țin nimic ascuns, totul o să fie la vedere. Când o să fie cazul o să vadă toată lumea despre cine este vorba. Important este că suntem fericiți, ne jucăm, ne jucăm și cu familia noastră. Se întâmplă schimbări majore de care sper să mă țin. Simt că se schimbă viața complet”, a spus Augustin Viziru zâmbind.

Citeste si: Faimoasa Ana Pal, pusă la zid după capul în gură dat unui războinic la Survivor România!” Am avut un șoc să văd că l-a lovit cu adevărat pe Andrei! Deja și-a primit pedeapsă supremă”!

Augustin Viziru face fizioterapie după accidentarea de la Survivor România

După accidentarea de la Survivor, Augustin Viziru s-a întors în România și a mers direct la un centru unde face recuperare. Augustin Viziru are o ruptură musculară la gambă „L-am recuperat destul de bine în zece zile, dar mai necesită măcar o săptămână. Deja face exerciții. (...) Ruptura apare pe fond de suprasolicitare sau când pacienții nu sunt foarte bine hidratați sau răniți”, a spus specialistul care se ocupă de el.

„M-am dus acolo, am zis că îi sparg pe toți. Greutatea și-a spus cuvântul. Puteam să scap, dar acolo a pocnit. Doare foarte tare când faci ruptură musculară, nu doresc nimănui”, a spus Augustin Viziru despre accidentare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate