Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, primele declarații după aflarea veștii că Cornel Galeș ar fi murit ”S-a dărâmat”

După moartea Ilenei Ciuculete, soțul acesteia, Cornel Galeș a întrerupt toate legăturile cu familia acesteia.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Aurel Ciuculete, fratele Ilenei Ciuculete, cel care a rămas să aibă grijă de bătrâna mamă a artistei, a fost mult timp în război cu Cornel Galeș. A fost scandal între văduvul cântăreței de muzică populară și familia acesteia pe averea rămasă după moartea îndrăgitei artiste.

fara descriere

Într-un final, s-au rupt toate legăturile, iar Cornel Galeș și-a văzut de viață. S-a angajat la o agenție de turism și ultimii ani i-a petrecut mai mult în strănătate. În ultima perioadă era în Spania, iar de acolo a venit vestea tragică: Cornel Galeș ar fi murit într-un accident rutier în zona Valencia.

Citeste si: Primele declarații ale blondei Viviana, șefa și iubita lui Cornel Galeș: ”Am aflat, sunt disperată...” EXCLUSIV

Citeste si: Veste cutremurătoare despre văduvul Ilenei Ciuculete: Cornel Galeș ar fi murit în accident de mașină în Spania? Cine a anunțat

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a aprins o lumânare la cimitir, dar e supărată că lumea a uitat-o pe cântăreaţă: „Când eşti în viaţă toţi te iubesc, după ce mori şi trece un timp...”

fara descriere

Fratele Ilenei Ciuculete, despre moartea lui Cornel Gales ”A dispărut din anturajul familiei noastre”

Contactat telefonic de reporterii WOWbiz.ro, Aurel, fratele Ilenei Ciuculete, a declarat că nu a auzit vestea, dar între familia Ilenei și Cornel Galeș nu mai exista nicio comunicare de mult timp.

”Sunt surprins de vestea pe care mi-o dați! Dar, fiecare cum își așterne așa doarme. Dumnezeu, el le îndreaptă pe toate. Nu m-ar încânta dispariția lui, să nu credeți asta. Dar, a căzut mult Cornel Galeș, iar scara pe care a fost ridicat, s-a dărâmat. Nu m-a mai interesat viața acestei persoane ingrate. Acest personaj a dispărut din anturajul familiei noastre”, ne-a declarat în exclusivitate, fratele Ilenei Ciuculete despre moartea lui Cornel Galeș.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate