Aurel Pădureanu, dărâmat de greutăți! Cum își duce traiul la patru luni de la moartea Corneliei Catanga

Soțul interpretei de muzică lăutărească trăiește de pe o zi pe alta de când ea a murit.

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Au trecut patru luni de când Cornelia Catanga a murit. Artista a suferit complicații din cauza virusului SARS-CoV-2 cu care era infectată și s-a stins din viață la scurt timp. Atât Aurel Pădureanu, dar și fiul artistei au suferit enorm și aproape că nu au putut accepta că ea nu mai este.

Nu a trecut mult și problemele s-au abătut asupra lor, au pierdut casa în care locuiau, așa că a fost nevoit să se mute cu chirie, însă cu greu reușește să treacă de fiecare zi. Aurel Pădureanu spune că nimeni nu s-a arătat binevoitor să-l ajute și toată lumea a fugit de el. 

Aurel Pădureanu trece prin momente dificile 

Trăiește vremuri grele la patru luni de la moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu spune că nimeni nu i-a dat o mână de ajutor și după ce a pierdut casa a fost silit să se multe cu chirie. Este dezamăgit că nu are evenimente private și astfel nici o sursă de venit cu care să se întrețină. Abia de la anul mai are câte ceva de muncă. 

Citeste si: Aurel Pădureanu, despre ultima dorință a Corneliei Catanga. Ce a declarat soțul artistei la trei luni de când a rămas văduv?

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Aurel Pădureanu spune că vrea să organizeze un festival care să-i poarte numele soției sale, pentru ca toți cei care vor veni să-i aducă un ultim omagiu, de vreme ce acest lucru nu s-a putut realiza după ce artista a murit. Regulile în ceea ce privește morții de COVID sunt foarte stricte și prevăd ca decedatul să fie sigilat într-un sicriu și să nu aibă parte de priveghi, ci doar de o înmormântare scurtă la care să participe doar un număr limitat de persoane.

Citeste si: Aurel Pădureanu, război cu Nicole Cherry după moartea Corneliei Catanga! Artistul, supărat foc pe nepoata lui: ”N-am ce căuta la nuntă sau la botez”

„Am pierdut casa la bancă, stau cu chirie, nu m-a ajutat nimeni, absolut nimeni. Asta este, stau cu chirie și mă mut dintr-o casă în alta. Mai merg la cântări, dar multe s-au amânat pentru la anul.

(...) Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia și să fiu alături de Alexandru. Asta a fost și dorința Corneliei, nu ar fi vrut să ne vadă pe noi distruși. Dorința mea supremă este să organizez un festival, Cornelia Catanga, pentru că atâta lume care trebuia să vină la moartea ei, să vină la acest spectacol. Cu bilete, ca să pot să stau civilizat și să-mi duc bătrânețea liniștit”, a mai adăugat Aurel Pădureanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Aurel Pădureanu, viața după moartea Corneliei Catanga! Dezvăluiri cutremurătoare: „Merg pe stradă și aștept...”

Aurel Pădureanu susține că ar fi primit mesaje „de dincolo” de la Cornelia Catanga: "E incredibil..."

Fiul Corneliei Catanga trece prin momente dificile după moartea mamei sale: „Suntem distruși...”

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Toți cei VACCINAȚI cu PFIZER trebuie să știe asta! Dovezile aruncă totul în aer

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies