Aurel Pădureanu, devastat lângă mormântul Corneliei Catanga! Imaginile durerii de la înrmormântarea regretatei artiste

Cornelia Catanga a fost înmormântată cu aplauze, lacrimi și multă durere.

Aurel Pădureanu
Aurel Pădureanu [Sursa foto: Captură ]
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Sâmbătă, 27 martie, în jurul orei 17, sicriul cu trupul neînsuflețit al marii doamne a muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, a fost corborât în gropa de la Cimitirul Ghencea 1, acolo unde există un loc de veci al familiei.

Regretata artista a murit în urmă cu două zile din cauza unui stop cardio-respirator. Testele au arătat că aceasta era infectată și cu coronavirus, astfel că, înmormântarea este una cu restricții. 

Pe ultimul drum, Cornelia Catanga a fost condusă de rudele apropiate și prieteni. Mulți nu au venit de teama de a nu intra în contact cu virusul SARS-CoV-2. Sicriul în care se află regrtata cântăreață a fost sigilat și a pornit de la Spitalul Universitar din Capitală, unde a fost internată, direct către cimitir. Pe ultimul drum a fost condusă de puțină lume, iar fanii nu au avut ocazia să-și ia rămas bun de la ea, deorece trupul ei nu a fost depus și la capelă. 

Aurel Pădureanu, devastat în momentul în care sicriul a fost coborât în groapă
Aurel Pădureanu, devastat în momentul în care sicriul a fost coborât în groapă[Sursa foto: Captură ]

Cornelia Catanga, înmormântată cu lacrimi și durere. Aurel Pădureanu, la capătul puterilor lângă groapa soției sale 

Imaginile de la momentul în care sicriul a fost coborât în groapă sunt abolut dureroase.

Momentul a fost marcat de aplauzele celor câțiva dintre apropiați care au venit să-i aducă un ultim omagiu artistei. Imediat după s-a lăsat liniștea, iar tristețea a pus stăpânire pe toți cei veniți să-și ia rămas bun.

Citeste si: Aurel Pădureanu vrea să amâne cu o zi înmormântarea Corneliei Catanga! Fostul soț al regretatei artiste cere derogare de la autorități: „Groapa nu e încă făcută”

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

 De departe, cel mai afectat a fost Aurel Pădureanu care i-a strigat numele neîncetat, iar în glasul său se putea sesiza tristețea și durerea. Absolut devastat de moartea soției sale, a stat lipit de groapă, a plâns și și-a strigat durerea. Fiul său și al regretatei artiste a stat lângă el și a încercat să-l calmeze. Aproape că nu se mai putea ține pe picioare din cauza suferinței provocate de moartea fulgerătoare a soției sale. 

Familia, nemulțumită că nu a avut parte de un priveghi și slujbă 

Cu atât mai dureros este faptul că artista nu a avut parte de o înmormântare și un priveghi conform datinilor creștine, ci, potrivit restricțiilor în vigoare, o persoană care moare infectat cu virusul SARS-CoV-2 nu poate beneficia de slujbe și, de asemenea, la înmormântare nu au voie să participe multe persoane. 

„Trebuie să aibă o slujbă. O să stau aici până diseară, să vină lumea.  Să vină presa, televiziunea și nu o îngrop până nu vin toți care au cunoscut-o. Nu plec de aici din cimitir! Doar nu o veni poliția să mă împuște. Nu mai pot, vă rog să mă credeți, deja sunt terminat”,   a explicat soțul  Corneliei Catanga.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al Corneliei Catanga a fost dus la cimitir! Regina muzicii lăutărești va fi înmormântată până la ora 17:00

„Domnule, primul test a ieşit negativ, al doilea a ieşit pozitiv. Suntem de acord. Nu negăm. Bun. Covid. Nu a dorit nimeni altcineva decât să intre în biserică, să i se facă o slujbă şi mâine să o înmormântăm. Am adus-o acum de la morgă.

Ce am dorit altceva? Cine să vină? Oamenilor le e frică. Cine să vină? Avem atâtea probleme, nu e coliva făcută şi toate care trebuie, să vină oamenii să ne aducă ce ne trebuie aici pentru înmormântare, prosoape şi toate cele, nici măcar lucrurile acestea nu le avem. Cât timp să ai într-o zi şi jumătate să faci toate chestiile astea?”, a adăugat fiul regretatei artiste.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Merișoreanu, dezvăluiri șocante după moartea Corneliei Catanga: „Și soțul ei are Covid!”

Irina Loghin, în stare de șoc după moartea Corneliei Catanga: „Este așa de greu...”

Anamaria Rosa Preda, mesaj dur pentru artiștii care o plâng pe Cornelia Catanga! "Câți dintre ei au întrebat-o dacă are nevoie de ceva?!"

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

DECLARAȚIE DE RĂZBOI lângă România: Conţine o ameninţare de a recurge la forţă!

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Legenda din jurul misteriosului Mr. Pink. Cine este, de fapt, fostul iubit al Monicăi Gabor. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies