Aurel Pădureanu, mărturii sfâșietoare despre viața fără Cornelia Catanga. Ce face bărbatul când nu își mai poate stăpâni dorul? "Le îmbrățișez, când mi-e dor"

Soțul celebrei interprete de muzică lăutărească a dezvăluit cum își mai potolește dorul de soție, atunci când simte că nu mai rezistă.

Aurel Pădureanu, durere fără margini după moartea soției
Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu[Sursa foto: Facebook]
Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Aurel Pădureanu trece printr-o durere fără margini de când soția lui s-a stins din viață, răpusă de coronavirus. Bărbatul a fost distrus de moartea artistei și nu trece nicio clipă ca acesta să nu se gândească la ea.

Recent, într-un interviu acordat Impact.ro, partenerul Corneliei Catanga a povestit cum reușește să își mai potolească dorul de cântăreață, atunci când simte că nu mai poate rezista.

Citeste si: Alexandru Pădureanu se căsătorește! Fiul Corneliei Catanga face nuntă la nici șase luni de la moartea artistei

Aurel Pădureanu, împietrit de durere după moartea soției

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga și-au întemeiat împreună o familie minunată și au reușit să aibă o căsnicie fericită de-a lungul anilor, fiind foarte apropiați unul de celălalt. Partenerul artistei suferă enorm după pierderea mamei copilului său și nu poate concepe încă viața fără ea.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Pădureanu merge aproape zilnic la mormântul interpretei și se asigură că aceasta are în permanență candele aprinse și chiparoase, florile ei preferate: "Am avut o căsnicie fericită, îmi este foarte greu fără ea, mă duc din trei în trei zile la mormânt, am pe cineva care îi aprinde zilnic

candela și lumânari, la capătâi. În permanență, Cornelia are lumină. Îi duc chiparoase, florile ei preferate. Cred că n-a avut nici când era în viață atâtea flori, câte are acum acolo.", a povestit Aurel Pădureanu pentru sursa amintită.

Aurel Pădureanu strânge în brațe hainele soției atunci când i se face dor de aceasta
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga[Sursa foto: Captură video]

Cu ce își alină Aurel Pădureanu dorul de Cornelia Catanga?

Aurel Pădureanu a dezvăluit că atunci când dorul de soția lui devine insuportabil îi cuprinde hainele rămase în șifonier, pentru a-i simți mai bine parfumul.

Citeste si: Cornelia Catanga i se arată în vis lui Aurel Pădureanu! Soțul artistei, devastat de durere: „Vorbesc cu ea”

Mai mult, soțul regretatei artiste ține aproape de el și verighetele de la nuntă, care îi aduc aminte de iubirea pe care el și Cornelia și-au purtat-o de-a lungul a zeci de ani: "Am în șifonier, lângă lucrurile mele, pelerina și haina ei de piele, le îmbrățișez, când mi-e dor.

I-am păstrat și eșarfa, pe care o pun în jurul gâtului, ca să-i simt parfumul. N-am îngropat-o cu bijuterii, dar i-am pus alături sticluța ei, din parfumul preferat. Verighetele le-am păstrat, stau lângă inima mea. Nu există secundă să nu mă gândesc la ea, îmi apare mereu în față. Mark Twain zicea, atât de frumos, și-n același timp, atât de dureros: 'Nu renunța la iluziile tale. Când ele au murit, tu poate mai exiști, dar ai încetat să mai trăiești.' Așa sunt și eu, fără Cornelia mea. A fost o lovitură cruntă decesul ei, n-o s-o uit până când mă duc după ea.", a mai adăugat Aurel Pădureanu, în același interviu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Aurel Pădureanu, dărâmat de greutăți! Cum își duce traiul la patru luni de la moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu, război cu Nicole Cherry după moartea Corneliei Catanga! Artistul, supărat foc pe nepoata lui: ”N-am ce căuta la nuntă sau la botez”

Aurel Pădureanu, viața după moartea Corneliei Catanga! Dezvăluiri cutremurătoare: „Merg pe stradă și aștept...”

Horoscop 6 Decembrie 2021: Balanțele sunt puse pe schimbări majore

Scandal total în televiziune! Un celebru prezentator a fost dat afară. Toată lumea a rămas mască

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Cum arată femeia care a consumat doar fructe timp de 30 de ani: „Copiii mei nu au fost interesați niciodată de dulciuri” FOTO

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies