”Aurelian Preda mi-a spus că vrea să-și însceneze moartea”! Declarația-bombă a producătoarei artistului care schimbă totul! Preda: ”Dragii mei, nu sunt mort”

La doi ani și jumătate de la moartea lui Aurelian Preda, producătoarea emisiunii pe care acesta o realiza la Etno Tv lansează o ipoteză tulburătoare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Un documentar despre viața și moartea lui Aurelian Preda lansează o ipoteză de-a dreptul incredibilă. Interpretul de muzică populară intenționa să-și însceneze moartea pentru că nu se mai regăsea în ”această lume rea”. Afirmația aparține chiar producătoarei emisiunii ”Destine celebre”, realizată și prezentată de Aurelian Preda la Etno TV.

”Cora, lumea este atât de rea încât crede-mă, uneori, îmi vine să plec, să vă las pe toți și să-mi înscenez propria moarte”, a povestit productoarea emisiunii că i-ar fi spus Aurelian Preda. Aceasta a povestit respectivul episod în cadrul documentarului ”Testament”, care va fi difuzat în curând de Etno TV.

Vocea lui Aurelian Preda apare pe fundal: ”Nu sunt mort”

În documentar se aude chiar și o înregistrare cu Aurelian Preda care vorbește despre știrea ”falsă” că ar fi murit.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

”Dragii mei, uitați-mă, nu sunt mort, așa cum și dumneavoastră ați știut! Au fost trimise în țară foarte multe mesaje și pe un canal de televiziune s-a spus că Aurelian Preda a decedat”, spune Aurelian Preda la Etno TV.

Citeste si: Fata lui Aurelian Preda, distrusă: ”Dumnezeu să te odihnească în pace!”

Citeste si: “Soţia” lui Aurelian Preda arată senzaţional! Mariela şi-a găsit liniştea în Italia: “Secretul fericirii este libertatea”

Citeste si: Mesajul emoţionant de Crăciun al fiicei regretatului Aurelian Preda: "Tati, tu eşti îngerul meu păzitor"

Aurelian Preda a murit în septembrie 2016 după mai bine de un deceniu de luptă împotriva cancerului. El este înmormântat la Mânăstirea Dervent.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate