Aurelian Temisan, “duet” emotionant cu Madalina Manole. Cum a fost posibil! | VIDEO

Moment unic, ieri seara, pe scena Salii Palatului din Bucuresti, unde s-a desfasurat concertul comemorativ al regretatei cantarete Madalina Manole. Printr-un montaj de exceptie, Aurelian Temisan a interpretat o melodie “in duet” cu Madalina Manole.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Moment unic si absolut emotionant, sambata seara, la concertul in memoriam Madalina Manole si denumit sugestiv “Fata cu parul de foc”. Aurelian Temisan a cantat “impreuna” cu Madalina Manole, regretata artista care s-a stins din viata in urma cu 8 ani. (Jurnalul Madalinei Manole descoperit dupa 26 de ani) 

 

“Tu n-ai avut curajul”, a fost piesa aleasa de artist, din repertoriul Madalinei Manole, pentru a fi adaptata astfel incat sa dea senzatia spectatorilor ca este interpretata de ei doi, in duet, pe aceeasi scena. Pe ecranele mari au rulat imagini cu Madalina Manole, interpretand aceasta piesa, iar Aurelian Temisan a cantat partea sa. (Cum a fost la ceremonia de comemorare, de la cimitir, a Madalinei Manole) 

"Ma doare ca trebuie sa vorbim la trecut despre acesta minunata fiinta, care a fost Madalina. Dar, spiritual unui artist trebuie sa ramana viu, energic, asa cum ne-a obisnuit ea cu fiecare cantare si sa nu uitam ca nu o data ne-a scos din impas cantandu-i macar unul dintre refrene.

Multumesc tatalui Madalinei, care stiu ca este prezent in sala si multumesc si lui Marian, fratelui Madalinei, pentru minunata fiica, respectiv, sora, pe care au avut-o. (…)

Din punctul meu de vedere, artistul este un inger pe pamant, lasat sa schimbe pentru un moment, intr-o lumea imaginara daca nu altfel, starea omului care vine sa-l vada si care trebuie sa uite, pentru acele momente, de cotidian”, ”a spus Aurelian Temisan.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P