Aurelian Temisan, in scandal cu o casa de avocatura! S-a cerut executarea silita a artistului | EXCLUSIV

Un avocat din Bucuresti a cerut executarea silita a interpretului Aurelian Temisan.

Autor: Radu Constantin

Aurelian Temisan a fost chemat in instanta de catre un  avocat din Bucuresti, care l-a acuzat ca nu i-au fost achitate onorariile pentru unele servicii de care interpretul ar fi beneficiat in trecut.

Citeste si: Aurelian Temisan a urcat pe scena la doar doua saptamani de la operatia de hernie! Desi i s-a interzis sa faca efort, vedeta a participat la un concert, la Sibiu!| VIDEO EXCUSIV

Avocatul a facut o cerere in acest sens la Judecatoria sectorului 5 la mijlocul lunii trecute, iar pe 31 octombrie, causa a fost judecata iar magistratii i-au dat dreptate lui Temisan. Judecatorii au respins cererea ca fiind neintemeiata, insa avocatul are timp 15 zile sa formuleze apel.

Aurelian Temisan a avut cateva drumuri de facut pe la tribunal, in utlimele luni. El s-a judecat cu banca de la care a luat un credit in franci elvetieni, impreuna cu sotia lui, Monica Davidescu si s-a judecat pentru un imobil mostenit de la mama lui. Si Monica a avut nevoie de consiliere de la avocati pentru a castiga procesul cu firma de productie care a realizat show-ul de televiziune pe platourile caruia ea si-a rupt piciorul.


 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies