Avea 16 ani si a acceptat de foame sa se vada cu parintele Pomohaci! "M-a dus intr-un apartament si mi-a spus din prima sa ma dezbrac"

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereUn tanar din Cluj a iesit in fata si si-a asumat aventura pe care ar fi avut-o cu parintele Cristian Pomohaci, in trecut, in urma cu 12 ani.
Bogdan Arabolu a fost de acord sa isi dezvaluie identitatea si sa isi experientele cu parintele din trecut.

"Aveam 16 ani. Stia ca sunt minor. Mi-a cerut buletinul si nu l-a deranjat. Numele meu este Bogdan Arabolu, mi-am dat seama ca el este acelasi individ cu care m-am intalnit acum 12 ani in Cluj. M-am hotarat sa zic adevarul, desi stiu ca ma va costa acest lucru.
Pe atunci petreceam mult timp pe site-uri de intalniri pentru homosexuali. Am fost contactat printr-un mesaj simplu, un anume Radu, spunea ca are 29 de ani, iar eu i-am spus ca este prea in varsta pentru mine. M-a intrebat daca accept contracost. Eu am acceptat pentru ca nu aveam nici bani de mancare atunci. pentru mine a fost sansa. De asta am sfarsit in situatia respectiva.

fara descriere
M-a intrebat daca sunt activ, pasiv, cati centimetri are dotarea si asa mai departe. I-am dat numarul de telefon, m-a sunat si ne-am intalnit la o benzinarie. A venit cu masina, imbracat intr-o pereche de blugi si o camasa. Mi-a spus ca ii place sa cante, avea si un cd in masina. De acolo am mers 5-10 minute cu masina pana la un bloc. Am intrat in casa, mi-a pus mana la organele genitale si mi-a spus sa ma dezbrac. I-am spus ca ma dezbrac dar mai intai sa vad banii. Reactia lui a fost ciudata, mi-a spus ca sunt un copil deosebit, mi-a facut complimente, iar pana la urma mi-a dat banii. Am facut ce am facut si apoi am plecat. Ma si alinta, imi spunea mereu "copil frumos", "copil inteligent", desi nu ma cunostea. fara descriere

Apartamentul parea nelocuit, pe pat nu erau asternuturi, frigiderul era gol. Apoi m-a condus cu masina si s-a repetat. Acelasi loc, aceeasi suma de bani. A treia oara cand ne-am vazut si ultima, ne-am certat pentru ca nu am avut timp decat 30 de minute pentru el pentru ca ma grabeam. Mi-a dat doar jumatate din suma si m-a facut in toate felurile.
M-a intrebat daca pot sa ii mai aduc pe cineva si i-am spus ca nu.
Enoriasii il proiecteaza pe el ca pe un sfant, iar eu il cunosc ca fiind Radu de 29 de ani care a facut ce a facut cu mine.
Doua zile dupa ce m-am vazut ultima oara cu el am simtit sentimente de apasare si de vina si de rusine, pentru ca ii schimbasem programul si nu am stat mai mult cu el. Cuvintele lui au avut un efect puternic pentru mine",
a povestit el la un post de televiziune.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate