Avem primele imagini! Deși nu a divorțat de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua e de mână cu iubitul ei | EXCLUSIV

Carmen de la Sălciua trece printr-un divorț extrem de dificil de Culiță Sterp, consolându-se însă în brațele iubitului ei, Cosmin. De curând au apărut primele imagini cu ei împreună.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Ținându-se de mână, Carmen de la Sălciua și iubitul ei, par deciși să își trăiască, cât de discret se poate, povestea de iubire pe care o împărtășesc.

Citeste si: Au început să apară imagini compromițătoare cu artista Carmen de la Sălciua! Reacția vedetei după ce a fost făcută de rușine cu un VIDEO

Citeste si: Carmen de la Sălciua, declarații în exclusivitate despre noul ei iubit! ”Mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, demolată! Cumnata ei a arătat dovezile că l-a înșelat cu cel mai bun prieten al lui

Și, chiar dacă, de-a lungul ultimelor luni au evitat să se afișeze împreună, mai ales că artista trece printr-un divorț dificil de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și Cosmin au decis să nu se mai ascundă. Iar de curând, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână în timp ce se întorceau de la aeroport după ce, probabil împreună, au petrecut câteva zile departe de nebunia și de stresul pe care îl are cea mai senzuală cântăreață din muzica populară din cauza divorțului de Culiță Sterp.

”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Și, pare-se, așa și face, mai ales că, în repetate rânduri, a discutat cu Cosmin, așa cum ne-a și dezvăluit printre altele, despre expunerea lor, el preferând să fie cât mai ”în umbră”, cu atât mai mult cu cât a fost amic și cu Culiță Sterp. ”Momentan nu îmi pun problema de căsătorie și de copii, dar recunosc că asta îmi doresc să vină în viitor. Mi-aș dori doi copii, un băiat și o fetiță sau două fetițe. Dar, momentan, prefer să mă bucur de liniște, de relația pe care o avem, de faptul că pot pune capul pe pernă fără să mai plâng, fără să sufăr. Mi-aș dori ca lumea să înțțeleagă că liniștea este cea mai importantă într-o relație, că încrederea e totul. Tot aud comparații, că Culiță ar fi nu știu cum, că e mai nu știu cum, dar eu știu un lucru. Nu contează cine e mai frumos, că e mai altfel unul sau altul, e important ca un bărbat să îți ofere ceea ce ai nevoie. Iar Csomin asta face, iar asta e cel mai important pentru mine”, ne-a mai spus Carmen de la Sălciua.

fara descriere

Carmen de la Sălciua nu mai vrea să îl vadă pe Culiță Sterp

După ce Culiţă Sterp a făcut o serie de declaraţii şocante cu privire la moralitatea soţiei sale, Carmen de la Sălciua este atât de supărată încât nici nu mai vrea să audă de el. ”Carmen este disperată că trebuie să dea, din nou, nas în nas cu el. Nu îl mai suportă, se simte trădată, înşelată şi batjocorită de bărbatul pe care ea l-a iubit la nebunie. Dar, în perioada asta, ea este nevoită să îi suporte prezenţa pentru că au o serie de obligaţii artistice împreună. Ea nu era încă hotărâtă să divorţeze şi au luat, împreună, nişte cântări, şi au de cântat împreună, de Crăciun. De fapt, au cântări până prin 2019 la jumătate, iar Carmen nu ştie cum să scape de ele”, ne-a spus o apropiată de-ale cântăreţei.

Mai mult decât atât, în ultima vreme, Carmen de la Sălciua a luat o decizie drastică cu privire la cariera ei artistică. ”Nu mai vrea să accepte nicio cântare în compania lui Culiţă. Adică, a pus, clar, problema de ori ea, ori el. Împreună, sub nicio formă. Nu poate să îl mai vadă în ochi, darămite să cânte, să danseze, să zâmbească pe aceeaşi scenă. Este o femeie rănită şi, normal, decizia ei e de înţeles”, ne-a mai spus sursa citată.

“Nu îmi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat putere să trec aşa uşor peste, deşi în sufletul meu este o durere mare. Nu mă aşteptam să fiu aşa tratată de omul de lângă mine. Sunt dezamăgită, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternică, luptătoare şi credincioasă. Tot răul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua în ziua în care a depus actele  de divorţ.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate