Stiri

Avertizare cod galben de vânt puternic, valabilă pentru trei judeţe! Care sunt zonele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de tip cod galben de vânt puternic, ce este valabilă duminică dimineaţă, pentru trei judeţe.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Avertizare cod galben de vânt puternic, valabilă pentru trei judeţe! Care sunt zonele afectate
 
 
Astfel, în Caraş-Severin, avertizarea este în vigoare până la ora 11.00. Sunt afectate localităţile Moldova Nouă, Oraviţa, Berlişte, Cărbunari, Ciclova Română, Ciuchici, Coronini, Gârnic, Grădinari, Naidăş, Pojejena, Răcăşdia, Sasca Montană, Sicheviţa, Socol, Ticvaniu Mare, Vărădia şi Vrani, unde se vor semnala intensificări ale vântului care la rafală vor depăşi viteze de 60-70 de kilometri la oră.
 
Pentru judeţele Constanţa şi Tulcea, avertizarea este în vigoare până la ora 14.00, timp în care vântul va sufla cu până la 70 de kilometri la oră şi va ninge slab.
Conform ANM, vor fi afectate localităţile Constanţa, Eforie, Mangalia, Năvodari, Techirghiol, 23 August, Agigea, Albeşti, Corbu, Costineşti, Cumpăna, Limanu, Lumina, Pecineaga, Topraisar şi Tuzla, iar în judeţul Tulcea -Sulina, Beştepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Chilia Veche, Crişan, Jurilovca, Mahmudia, Maliuc, Murighiol, Nufăru, Sarichioi, Sfântu Gheorghe şi Valea Nucarilor.
 
Până duminică la ora 16.00 este în vigoare o informare meteorologică de vreme rea în toată ţara. Vremea va fi rece, iar în unele zone, în special la munte, ninge.
 
Potrivit meteorologilor, vântul suflă cu viteze la rafală de 45-55 de kilometri la oră, mai mari pe litoral, şi în sudul Banatului, de până la 60-70 de kilometri la oră. Temperaturile maxime vor fi în general cuprinse între -3 şi 5 grade, în timp ce minimele vor atinge în Transilvania chiar şi -11 grade Celsius.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune