Vedete

Azi, in "Meryem", Oktay este pe cale sa fie deconspirat!

Din cauza neglijentei sale, Oktay este pe cale sa fie deconspirat, iar acesta incearca pe toate caile sa isi ascunda urmele faptei pe care a savarsit-o.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Azi, in "Meryem", Oktay este pe cale sa fie deconspirat!icon photo

Un buton il plaseaza pe barbat la locul accidentului si il incrimineaza, iar anchetatorii sunt pe cale sa afle acest lucru.

In tot acest timp, vizita inopinata a lui Meryem la resedinta Sargun aprinde spiritele si ii clarifica femeii lucruri incerte, dar pe care le banuia a fi adevarate. Beliz asculta intreaga conversatie a celor doi si, de frica, se ascunde de Oktay care o cauta cu disperare in casa.


Burcu este atacata de un necunoscut care ii fura geanta, moment in care isi face aparitia procurorul care porneste pe urmele talharului. Vestea teribila pe care o primeste Savas de la Gulumser il impietreste de durere pe acesta. Pe de alta parte, Oktay o ameninta pe Meryem daca il va da in vileag in fata politiei.

Nu ratati azi un nou episod din "Meryem", de la 20.00, la Kanal D
 

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune