Baba Vanga, profeție pentru 2022. Virusul arctic ar putea lovi populația: "Cei care vor scăpa, vor muri de o boală oribilă"

Baba Vanga face dezvăluiri înspăimântătoare despre anul 2022. Cea numită "Nostradamus din Balcani" are cinci previziuni pentru următorul an.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Baba Vanga, pe numele ei real Vangelia Gushterova, este o femeie de naționalitate bulgară cunoscută pentru faptul că prezice viitorul. Aceasta a murit la vârsta de 85 de ani, în anul 1996. 

Clarvăzătoarea este renumită pentru faptul că, în timpul vieții, a făcut mai multe predicții, iar unele dintre ele sau dovedit a fi adevărate.

Deși au trecut aproape două decenii de la trecerea ei în neființă, Baba Vanga a făcut mai multe previziuni care sunt valabile pentru foarte mulți ani. Mai mult, predicțiile sale ajung până în anul 5079, iar aceasta susține că, în acel an, Universul va dispărea. 

Baba Vanga, profeție pentru 2022. Virusul arctic ar putea lovi populația: "Cei care vor scăpa, vor muri de o boală oribilă"

Baba Vanga, profeție pentru 2022!

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Baba Vanga, previziuni înspăimântătoare pentru anul 2022

Pentru anul 2022, Baba Vanga a avut cinci previziuni înspăimântătoare. După predicțiile sale ar trebui să ne așteptăm în anul următor la catastrofe naturale și endemice.

Baba Vanga susține că încălzirea globală va accelera dezghețul, iar asta va provoca apariția unui nou virus periculos în Siberia. 

Citeste si: Culiță Sterp și logodnica lui, fotografie de excepție împreună: „Faină”. Cât de bine le stă celor doi împreună- kanald.ro

Citeste si: Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?- stirilekanald.ro

Citeste si: Previziunile clarvăzătoarei Baba Vanga pentru anul 2021

„Cei care vor scăpa, vor muri de o boală oribilă”, a fost previziunea făcută Baba Vanga. 

Alte previziuni tuburătoarea, pentru anul 2022, sunt că, mai multe ţări asiatice şi Australia se vor confrunta cu inundaţii istorice, iar în India se va lupta cu o invazie devastatoare a lăcustelor. 

Lipsa de apă în oraşele mari, din cauza poluării râurilor şi a secetei este încă o previziunie pentru anul următor. 

Ultima previziune se referă la impactul negativ al tehnologiei. După predicțiile clarvăzătoarei, în anul următor tehnologia va avea distruge conștiința consumatorului. Astfel, acesta nu va mai putea distinge realitatea de mediul virtual, iar asta va fi una dintre problemele cele mai frecvente. 

De cele mai multe ori, Baba Vanga  a avut predicții care s-au adeverit. De exemplu, Vangelia Gushterova a prezis, în anul 2020, apariţia pandemiei de Covid-19, moartea tragică a prinţesei Diana sau dizolvarea URSS.  

Citeste si: Baba Vanga a prezis atacul talibanilor? Profeția înfricoșătoare făcută înainte să moară

Cu toate acestea, Baba Vanga a mai avut și previziuni care nu s-au adeverit, cum ar fi boala rară pe la care a fost predispus Donald Trump în acest an sau faptul că Vladimir Putin va fi asasinat. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Chinezesc 28 decembrie 2021. Previziuni astrale pentru ziua de marți

Vasile Șeicaru, dezvăluiri dureroase despre comportamentul lui Victor Socaciu de la ultimul concert! „Nu a fost într-o situație bună. Se vedea pe el că suferă"

Victor Socaciu a murit. Câți copii a lăsat în urmă regretatul artist

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Harta seismică a Bucureștiului. Care sunt cele mai sigure zone în caz de cutremur din Capitală

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Prognoza meteo până la începutul lunii martie: Când vom scăpa de frig?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies