Babi Minune s-a suparat pe cei care il critica: "Va faceti sange rau singuri purtand grija altuia! Toti suntem la fel, doar ca viata alege, sarac sau rege!"

Babi Minune considera ca a ajuns un om realizat datorita lui Dumnezeu si al talentului sau.

Autor: Matei Vaihan

Babi Minune a devenit celebru inca de cand era copil, cand a aparut in mai multe telenovele si emisiuni televizate. Ulterior, s-a consacrat ca si cantaret de manele, dar multi fani l-au acuzat ca a uitat de unde a plecat si ca duce o viata lipsita de griji, pe care si-o etaleaza ostentativ.( vezi imagini cu iubita lui Babi Minune la plaja).

Deranjat ca este criticat, Babi Minune a scris cateva randuri.

"Judecaţi-vă viaţa voastră, că este singura pe care o cunoaşteţi! Nu mai adresaţi cuvinte jignitoare la diferenţele de etnie! Toti suntem la fel, doar că viaţa alege sărac sau rege! Vă faceţi sânge rău singuri purtând grija altuia! Bunul simţ inseamnă a aprecia oamenii care au plecat de jos şi au muncit cinstit şi şi-au clădit un viitor şi nu doar lor ci şi familiei ....”, a scris manelistul.

"Dacă Bunul Dumnezeu prin încercările vieţii de mic copil mi-a oferit harul şi talentul de a-mi schimba viaţa radical şi şansa de a ajuta pe alţii cum şi eu am fost ajutat, înseamnă ca este meritul meu de a fi apreciat pt tot ceea ce fac pe plan muzical şi artistic! In viata conteaza sa avansezi!!! Degeaba ai de toate dacă nu îţi folosesc! Oameni cu condiţii, şcoală, relaţii, si tot degeaba.

Dacă nu este dat de la Dumnezeu, orice om are dreptul de a-şi spune părerea şi a-şi afişa fericirea !atâta timp cât nu deranjează şi afectează pe cineva !!!!”, a mai spus Babi Minune.

„Începând de la vârsta de 11ani ,am avut ocazia şi buna plăcere de a colabora şi învaţă de la marii artişti ai ţării noastre!având contracte cu drepturi de autor.

Am relaţii cu oameni de toate categoriile şi asta m -a ajutat chiar dacă nu am avut posibilitatea la timpul potrivit pentru educaţia şcolară ...niciodată nu este prea târziu pt a învăţa ceva folositor! Mulţumesc tuturor care mă sprijină şi apreciază ceea ce fac eu! PE SCURT ...Pt o viaţa mai buna Stăpâniţi-va invidia ,mânia şi răutatea dacă nu sunteţi în măsura de a judeca!”, a incheiat manelistul.

Uite-l pe Babi Minune filmat la priveghiul lui Nicu de la Plenita

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Fotografie WOW din dormitorul lui Babi Minune! Cum s-a pozat artistul in...pat?

Babi Minune a pus in pericol viata fiului sau de 4 ani! L-a lasat pe micut sa-si scoata capul prin trapa masinii, in timp ce gonea pe autostrada: „David, vezi sa nu te zboare...

Transformare spectaculoasa a iubitei lui Babi Minune! Blonda Georgiana a devenit o bomba sexy si a reusit sa-i recastige inima manelistului!

Mirela Vaida nu a depășit momentul atacului. Aceasta se teme pentru viața ei

Doliu uriaș în lumea artistică! Un talent de excepție s-a stins din viață la doar 35 de ani

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Gafă imensă la vârful USR PLUS! Ce vor spune alegătorii lor acum? E despre PSD

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies