Bădălău, despre românii din străinătate: „Eu am spus clar...”

Social-democratul Niculae Bădălău a recidivat față de Diaspora. Dorind să își explice declarațiile anterioare, Bădălău a comis-o din nou.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Nicolae Bădălău a comparat declarațiile sale cu atitudinea românilor care au făcut celebru mesajul unui român venit din Suedia cu mașina, mesajul său de pe plăcuța de înmatriculare fiind elocvent. 

”Să nu fiu rău, eu vreau să spun că nu sunt mai rău decât cei care au vânturat plăcuța suedeză vis-a-vis de PSD. Și aia a părut la toată lumea drept o campanie originală și foarte bună. Haideți să fim serioși cu poveștile astea, unii din presă voiau să-mi lipească o etichetă, că am fost la o petrecere la care un domn s-a gândit să cânte minunea aia, două fraze, e povestea lui, nu a mea. (...) Eu am spus foarte clar, sunt 700.000 de oameni cu contracte de muncă. Și acest lucru s-a văzut acum, prin exodul mare, neavând contracte de muncă, nu aveau nici asigurări restul, despre asta am povestit.”, a spus Niculae Bădălău la Digi24, despre declarațiile sale anterioare cu privire la românii din diaspora.

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

”Regret aceste declarații, cu toate că sunt corecte, că nu-s decât 700.000 de români care au contracte de muncă și asigurări medicale în străinătate, restul muncesc la negru și au venit în țară, a trebuit să-i tratăm pe banii noștri” a completat Niculae Bădălău.

 


Citește și:

Lovitură de teatru în cazul Caracal! Alexandra Măceșanu, răpită de un interlop apropiat Clanului Sportivilor? Dezvăluirile lui Gheorghe Dincă EXCLUSIV

Liviu Dragnea are probleme de sănătate! Irina Tănase a dat primele declarații despre starea de sănătate a fostului președinte PSD: "I s-au umflat genunchii"

Iată tot ce trebuie să știi dacă te întorci în România! Ce să faci ca să eviți carantina

Piedone își strigă nevinovăția în dosarul Colectiv! Ce a declarat Primarul Sectorului 5 pe treptele Curții de Apel: " Sunt nevinovat..."

Nicușor Dan anunță o nouă măsură nepopulară! Adio Târg de Crăciun în București

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies