Vedete

Baiatul lui Adrian Sobaru, tvr-istul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului, a fost admis la Politehnica! Desi sufera de autism, tanarul a ajuns sa fie student la stat!

Adrian Sobaru, cameramanul TVR care s-a aruncat in cap de la balconul Parlamentului, in iarna lui 2010, in semn de protest pentru ca Guvernul nu sprijina parintii copiilor diagnosticati cu autism, are un mare motiv de mandrie.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

Calin Sobaru a devenit student!Fiul sau, Calin, diagnisticat cu autism de la varsta de trei ani, a fost admis la Politehnica si a devenit student la stat.

“Baiatul meu, Sobaru Calin George, ar trebui sa fie un reper pentru societatea romaneasca, caci de anul acesta este student la Politehnica. Si asta, in conditiile in care este inca un copil cu handicap ce a reusit sa depaseasca granita problemelor de sanatate si a aratat ca se poate. (…) Daca in 2010 am fost erou si nu a contat acum, eu si sotia am fost eroii copilului nostru prin toate sacrificiile pe care le-am facut si sau dovedit ca au meritat.
Multumim familiei care a fost alaturi de noi si in special langa copii si la bine si la greu.
La multi ani, Calin! Mult succes in viata si nu il copia pe tatal tau ca nu meritam astfel de oameni.
Cu onoare si respect, Adrian Sobaru”
, a scris Sobaru pe pagina sa de socializare, anuntand astfel reusita fiului sau si multumindu-le celor care i-au fost alaturi.

 

Intr-adevar, performanta lui Calin Sobaru este demna de remarcat si poate sa fie considerata o reusita medicala. Baiatul, acum in varsta de 20 de ani, a fost ajutat in ultimii ani de doi psihologi, ale caror costuri au fost suportate de Diana Suciu prin fundatia sa, tanarul fiind transferat de la o scoala pentru copii cu nevoi speciale la una normala. Calin s-a integrat perfect si anul acesta, in vara, a reusit sa ia examenul de Bacalaureat, ulterior fiind admis in primul an la Politehnica, in Bucuresti.Adrian Sobaru in timpul protestului sau din Parlament, cand a sarit in gol

La sedinta Camerelor Parlamentului din 23 decembrie 2010, Adrian Sobaru s-a aruncat de la balconul salii de plen a Parlamentului intr-o tentativa de sinucidere in semn de protest, el strigand: "Boc, ati luat drepturile copiilor".

Galerie foto