Vedete

Băiatul lui Andrei Pleșu a fost ”sancționat” de Andi Moisescu: ”Pentru postarea de ieri, Andi m-a scos din lista de prieteni”

Mihai Pleșu a comentat părerile Oliviei Steer despre medicină, intrând în conflict cu prietenul său, Andi Moisescu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Andrei Pleşu, fostul ministru al Culturii, are doi băieţi, Matei şi Mihai, ultimul fiind proprietarul unei galerii de artă. Zilele trecute, Mihai a comentat prestația Oliviei Steer la televizor, invitată într-o emisiune alături de medicul Mihai Craiu. 

”Tocmai ce m-am uitat la o lectie de batut campii, imaturitate si lipsa de respect.. cu tot dragu’ nenea Andi.. sincer.. doamna poate baga oameni in groapa cu o consecventa de invidiat. Sa spui unui medic specialist ca omoara copii live e tare, asta in timp ce tu propui rujeola ca ocupatie casnica. Si omu’ simplu in cap pune botu’.. Zi si tu sa faca un drum la Dobro pe terapie. P.S. aia cu confidentialitatea cand a intrebat-o daca ea a fost vaccinata a fost blana.”, a notat fiul lui Pleșu despre opiniile Oliviei Steer, o adversară înverșunată a vaccinării obligatorii.

Citeste si: Andi Moisescu a luat atitudine! Ce a spus despre SCANDALUL în care este implicată Olivia Steer

Citeste si: Cine este dr. Mihai Craiu, cel care a pus-o la punct pe Olivia Steer! Drama trăită de medic în timpul epidemiei de gripă ”Fiul meu a fost pacientul cu numărul 57”

La două zile după postarea respectivă, Mihai Pleșu a revenit cu detalii, afirmând chiar că a fost ”sancționat” de Andi Moisescu, care l-ar fi scos din lista de prieteni. ”O sa continui sa condamn prostia si lipsa de bun simt.. chiar si daca e cazul sa fie vorba de apropiati.. da’ nu prea e cazul. Pentru ca postarea de ieri, Andi m-a scos din lista de prieteni. Eu continui sa il apreciez, ca si io am avut mana proasta la dame cand eram mic. Iar omu’ e chiar mishto’.”, a mărturisit băiatul lui Andrei Pleșu. 

 

Galerie foto