Băiatul lui Cristian Cioacă și al Elodiei și-a schimbat numele de familie! Cum îl cheamă acum pe Patrick

Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, și-a schimbat numele de familie.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Ce nume de familie are astăzi Patrick?
Elodia Ghinescu, Cristian Cioacă și Patrick

În urmă cu doar treisprezece ani, cazul Elodiei era unul dintre cele mai mediatizate de la noi din țară. Avocata a dispărut fără urmă, iar autoritățile au fost neputincioase în fața cazului. La momentul actual, Cristian Cioacă, fostul polițist, își execută pedepasa după gratii, după ce a fost găsit vinovat de uciderea soției sale. Cu toate acestea, se pare că Patrick, fiul lor, a decis să își schimbe numle de familie după acest incident. Totodată, băiatul trăiește cu sora tatălui său și trăiește o viață absolut normală.

Ce nume de familie are astăzi Patrick?


In articol:

Patrick, băiatul Elodiei și al lui Cristian Cioacă, a fost o victimă colatarelă în toată această poveste. După ce mama lui a fost dat dispărută, iar tatăl lui arestat, tânarul este în grija mătușii lui. Tânărul, în vârstă de 15 ani, își continuă viața, iar la momentul actual face parte Federația Română de Baschet. Conform avocatei familiei Ghinescu, Crina Radu, adolescentul a înaintat autorităților o cerere de schimbare de nume, însă acest lucru s-a întâmplat doar cu ajutorul surorii lui Cioacă, cea care în acte este tutorele lui Patrick. Astfel, potrivit avocatei, Patrick și-a schimbat numele de familiei, din Cioacă în Ene, cel din urmă fiin numele de familie al mătușii sale.

Citeste si: Fiul Elodiei și-a schimbat numele de familie. Ce s-a ales de băiatul lui Cioacă, după dispariția misterioasă a mamei

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Ce nume de familie are astăzi Patrick?
Elodia Ghinescu și Cristian Cioacă

De asemnea, avocata familiei mai susține faptul că acest lucru nu a fost deloc benefic pentru băiat, pentru că, astfel, nu poate primi bunurile lăsate de mama sa, Elodia. Totuși, conform declarațiilor oferite de avocata familiei, Crina Radu, Patrick ar moșteni în jur de 150.000 de euro de la tatăl sau, Cristian Cioaca, suma care a fost stabilită  deja de instanțele judecătorești din România, la condamnarea fostului polițist pentru uciderea Elodiei. 

sursa redactia.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un bărbat de 72 de ani din Mureș își amenință soția, după divorț! I-a spus că o omoară ca pe Elodia: "Te fac pastă de mici când te prind pe drum"

13 ani de la dispariție Elodiei Ghinescu! Patrick, băiatul cunoscutei avocate și-a schimbat viața total!

Andreea Bălan rupe tacerea. Ce mesaj i-a transmis Vivianei Sposub. George Burcea, socat

Ce s-a întâmplat cu Patrick, fiul Elodiei Ghinescu: băiatul încearcă din răsputeri să ducă o viață normală

”Cazul de la Caracal se va încheia subit cu o sinucidere”! Brokerul Cristian Sima crede că adevărul nu se va afla niciodată

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies