Stiri

Baiatul lui Gabriel Oprea scrie despre jocuri periculoase, dar a uitat gramatica!

Gabriel jr, fiul fostului ministru Gabriel Oprea, este contrariat de popularitatea jocului care ii impinge pe tineri sa se sinucida.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Baiatul lui Gabriel Oprea scrie despre jocuri periculoase, dar a uitat gramatica! icon photo
Gabriel Oprea Jr, fiul fostului ministru de interne, a cochetat la un moment dat cu politica, inscriindu-se in organizatia de tinerete a UNPR, partidul pe care l-a condus tatal sau.

Odata cu retragerea lui Oprea senior din politica si cercetarea acestuia in mai multe dosare, dupa accidentul in care a murit politistul Bogdan Gigina, s-a terminat si cu ambitiile lui Oprea jr, care se concentreaza acum pe studii, fiind student la Universitatea Romano-Americana. In timpul liber, Oprea jr are timp sa comenteze si ce se intampla prin lume.

Baiatul lui Gabriel Oprea scrie despre jocuri periculoase, dar a uitat gramatica!
Recent, el s-a aratat socat de jocul care face ravagii in randul tinerilor, facand si cateva greseli gramaticale, scriind „altu” in loc de „altul” si „as” in loc de „a-si”. "Un joc care ii împinge pe adolescenţi spre sinucidere ... peste 250 de morţi in Republica Modova, Rusia, Franţa, Italia şi România! Aceştia sunt contactaţi imediat după cumpărarea Jocului de un administrator care le cere in decursul a 50 de zile sa se automutileze sau sa sara de pe un bloc pe altu .. după terminarea Nivelelor .. acestia sunt obligaţi sa sara de pe bloc sau in fata trenului pentru as pune capăt zilelor”, a scris fiul lui Gabriel Oprea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune