Stiri

Bancul de marti

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Bancul de marti

Un tip nu mai scăpa de gîndaci. Încercase el toate metodele, dar nu-i ieşea nimic. Pînă cînd, într-o zi, un prieten l-a sfătuit: "Du-te acasă, bate cu pumnul în masa de la bucătărie şi strigă tare: SĂ VINĂ ŞEFUL GÎNDACILOR LA MINE!!! Cînd apare, îi ordoni să-şi ia toată trupa şi să atace apartamentul vecin.

Cu metoda asta sigur scapi." Zis şi făcut. Se duce omul nostru acasă, bate cu pumnul în masa de la bucătărie, strigă tare "SĂ VINĂ ŞEFUL GÎNDACILOR LA MINE!!!" şi deodată, iese de sub bufet o namilă de gîndac. "Porunceşte stăpîne". "Ia-ţi toată gaşca şi atacă apartamentul vecin!"

"Am înţeles, stăpîne!" Şi iată că, în acest fel, în cîteva clipe, nu a mai fost văzut picior de gîndac prin casă. Trec cîteva zile şi deodată, fără veste, apartamentul se umple brusc, de gîndaci, parcă şi mai mulţi decît înainte.

Tipul, înnebunit, bate cu pumnul în masă şi strigă din nou după şeful gîndacilor. "Ce ţi-am spus?" întreabă el furios. "Am ascultat întocmai porunca, stăpîne, răspunde gîndacul. Trei zile ne-am luptat cu ei şi la urmă, i-am luat pe toţi prizonieri!!!"...
 

Drama lui Costin Gheorghe de la Exatlon! E cutremurător ce se ascunde în spatele tricoului cu "Franco" purtat la testimoniale. Are legătură cu familia lui Pepeicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune