Bărbatul care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit în spital! Înainte de internare a încercat să se spânzure

Ion Turnagiu, bărbatul care a incendiat-o pe fata de 17 ani din Mehedinți, a murit pe patul de spital.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Bărbatul care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit


In articol:

Bărbatul care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit luni seară în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus joi, 25 iunie, după ce a încercat să se spânzure în arestul IPJ Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul, potrivit News.ro.

Citeste si: Criminalul din Mehedinți a vrut să se sinucidă în arest. News Alert

”El a venit de la început foarte grav, a făcut acolo stop cardio-respirator, în penitenciar, în momentul tentativei de sinucidere, a fost resuscitat de colegii de la Ambulanţă şi adus în stare gravă, în comă de gradul 4 la noi, fără şanse practice de a supravieţui. Starea s-a agravat permanent, a apărut febra mare de tip central care nu mai scădea cu nimic, iar ieri era foarte grav, nici nu ne-am aşteptat să prindă dimineaţa. A decedat aseară, pe la 11.30”, a declarat la Antena 3 Radu Iman, managerul Spitalului Judeţean Mehedinţi.

Bărbatul care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit

Citeste si: VIDEO| Români acuzați pentru ”camionul morții”

Ion Turnagiu a încercat să se spânzure

Ion Turnagiu a ajuns din nou în arestul poliției după ce a violat și incendiat o tânără de 17 ani. Fata este în continuare în stare gravă într-un spital din București. 

Bărbatul care a incediat o fată de 17 ani din Mehedinţi a murit

Citeste si: Viața adolescentei incendiate de criminalul din Mehedinți atârnă pe un fir de ață. Anunțul tragic al medicilor

Joi, IPJ Mehedinşţi a anunţat că Ion Turnagiu a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare. Inculpatul a ucis cinci persoane şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, fiind eliberat după 25 de ani.

După ce a incendiat adolescenta, Ion Turnagiu a fost arestat pentru 30 de zile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate